Canik 55 Spor Kulübü’ne Yiğit sahip çıktı

Maddi imkansızlıklardan dolayı lige katılamama tehlikesiyle karşı karşıya olan Canik 55 Spor Kulübü’ne Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit sahip çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Canik 55 Spor Kulübü’ne Yiğit sahip çıktı

Maddi imkansızlıklardan dolayı lige katılamama tehlikesiyle karşı karşıya olan Canik 55 Spor Kulübü’ne Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit sahip çıktı.

Canik 55 Spor Kulübü Başkanı Ali Kuyumcu, MHP Canik Belediye Başkan Adayı Yiğit’i ziyaret etti. Başkan Kuyumcu, desteklerinden dolayı Yiğit’e teşekkür plaketi takdim etti. Sporun sevda işi olduğunu hatırlatan Atıf Yiğit sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

"BELEDİYE BİZE SAHİP ÇIKMADI"

Kulübü geçen sezon kurduklarını belirten Canik 55 Spor Kulübü Başkanı Ali Kuyumcu, “İlk yılımızda yenilgisiz şampiyon olarak bir üst lige çıktık. Biz futbola gönül veren insanlar olarak kendi imkanlarımızla ayakta durmaya çalışıyoruz. . Arkamızda hiç bir güç yok. Sadece geçen sezon kulüp binasının tadilatı yönünde Canik Belediyesi bize yardımcı oldu. Bu sezon ise kimseden destek alamadık. Sadece 600 TL olan lige katılım parasını bulmaya çalışıyorduk. Bunun için 2 ay boyunca Canik Belediyesi’ne gittim. Ama bizi hep oyaladılar. Kulüplere yardım etmek kanunen yasal hale gelmesine rağmen belediye bize sahip çıkmadı. Atıf Yiğit ise gazetede okuduğu bir haber üzerine bize sahip çıkarak lige katılmamızı sağladı. Kendisine futbolcularım adına da çok teşekkür ediyorum.” dedi

"BU DÜZENİ BİZ BOZACAĞIZ"

Canik ilçesinde amatör futbolun bitmek üzere olduğunu dile getiren MHP Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, “Canik’te tüm kulüpler kendi imkânlarıyla ayakta durmaya çalışıyorlar. Selanikspor maddi imkânsızlıklardan dolayı liglere katılamaz hale gelmiş. Canik 55 Spor Kulübü’nün de durumu ortadadır. Canik 55 Spor Kulübü Başkanı Ali Kuyumcu’nun gazetelerden haberini okudum ve çok üzüldüm. Biz her zaman spor kulüplerimizin yanında olacağız. Kulüplerimize kalıcı imkânlar sağlayacağız. Canik’teki spor kulüpleri kendi ayakları üzerinde durabilecekler. Üstelik kulüplere belediyenin destek vermesi yasaldır. Bunu rağmen neden kulüplerimiz kaderlerine terk ediliyor anlam veremiyorum. İnşallah bu düzeni biz bozacağız.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar