Can Gox kimdir kimin oğlu nereli kaç yaşında?

Can Gox kimdir, nereli, kimin oğlu, nereli, kaç yaşında soruları bu aralar merakla soruluyor. NTV'de katıldığı program sonrası Gox'un özel hayatı merakla araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Can Gox kimdir kimin oğlu nereli kaç yaşında?

Can Gox, Türk müzik sahnesinde önemli bir isimdir. Gerçek adı Can Göksun olan sanatçı, 18 Temmuz 1976 doğumlu olup, 47 yaşındadır.

CAN GOX KİMDİR?

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumunu yaptığı programa katılan Gox bu program sonrasında kamuoyunda daha fazla merak konusu oldu. Tarzı ve kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Gox'un soyadı en çok merak edilen konular arasında yer alırken, izleyiciler hayatı hakkında daha fazla bilgi almak için, "Can Gox kimdir, nerelidir, kimin oğlu" sorularını sormaya başladı.

Hayatıyla ilgili bilgiler açık kaynaklarda mevcut ancak babasının kim olduğu açık kaynaklarda yer almıyor. 

Sahne adı Can Gox ve eski sahne adı Haydar Waits ile tanınmaktadır. Tarz olarak blues, rock ve caz türlerinde eserler veren Gox, müziğini "Anadolu blues" olarak tanımlamaktadır. Sesinin Cem Karaca'ya benzetilmesi, onu Türk müzik tarihinin önemli figürlerinden biri yapmıştır.

Can Gox kimdir kimin oğlu nereli kaç yaşında?

Özel sektörde yöneticilik yaparken tamamen müziğe yönelen Gox, Anadolu müziklerini kendi tarzında yeniden yorumlamaktadır. Sahne ve stüdyo çalışmalarında Neşet Ertaş, Cem Karaca, Müslüm Gürses gibi Türk sanatçılarının yanı sıra Tom Waits, Bob Dylan gibi dünya çapında tanınan sanatçılardan eserler de seslendirmektedir.

Ayrıca, "Doğa İçin Çal" gibi müzik projelerine de katkıda bulunmuş, televizyon dizilerinin müziklerini yapmış ve Türkiye çapında konserler vermiştir. Müzikal kariyerine genç yaşlarda başlayan Can Gox, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde caz müzik eğitimi almış ve Blues-Mobil ile müzikal yolculuğuna devam etmiştir. "Kaybedenler Kulübü" filminin müzikleri ile dikkat çeken sanatçı, ilk solo albümü "Yalnızım Ben"i piyasaya sürmüştür.

Kişisel Bilgiler

Can Gox, asıl adıyla Can Göksun, Türkiye'nin yetiştirdiği başarılı müzisyenlerden biridir. 1976 yılında doğan sanatçı, şu anda 47 yaşındadır.

Can Gox Nerelidir?

Can Gox'un doğum yeri kaynaklarda belirtilmemiş olup, Türk müzisyen olarak bilinmektedir.

Can Gox'un Müzik Kariyeri Nasıl İlerledi?

Müzik kariyerine genç yaşlarda İstanbul'daki gece mekânlarında başlayan Can Gox, caz müzik üzerine eğitim almıştır. Sahne performansları ve müzikal felsefesi ile dikkat çeken sanatçı, Blues-Mobil grubuyla tanındı. "Kaybedenler Kulübü" filminin müzikleriyle daha geniş kitlelere ulaşan Gox, "Yalnızım Ben" adlı solo albümüyle de müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Gox en son NTV'de Empati isimli programa katılarak hayatı hakkında önemli bilgiler vermişti. 

Yorumlar