Cahit Çetin cinayetinde Sedat Peker izi

Cahit Çetin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, neden öldü? Ne zaman öldü? Cahit Çetin cinayetinde Sedat Peker bağlantılı 10 kişi gözaltına alındı. Çetin, 2017 yılında kendisini darp eden kişilere karşı koyunca silahlı saldırıya uğramış hayatını kaybetmişti.

Google Haberlere Abone ol
Cahit Çetin cinayetinde Sedat Peker izi

Cahit Çetin kimdir, nerelidir, neden öldü, kim tarafından öldürüldü? Cahit Çetin, 2017 yılında bir grup tarafından önce darp edilmek istendi; ardından da vurularak öldürüldü. Cinayetle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Yapılan operasyonda Sedat Peker ile ilişkili oldukları belirlenen ve cinayetle alakalı oldukları öğrenilen 10 kişi gözaltına alındı. Cahit Çetin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, neden öldü? Ne zaman öldü?

Cahit Çetin'in, Sedat Peker ile görüntüleri ortaya çıkarken, vücudunda da "SP" yani Sedat Peker'in adının başharflerinin yazılı olduğu görülüyor.

Çetin ile ilgili 2017 yılında Hürriyet gazetesinde yer alan bir haberde şöyle deniliyordu: 

Cahit Çetin kimdir
SP dövmeli Cahit Çetin

 

İstanbul Çekmeköy’de Cahit Çetin (40), 31 Ağustos’ta Ulubatlı Hasan Caddesi’nde yürürken, yanında duran otomobilden inen 2 kişinin saldırısına uğradı.

Dövüş ve vücut geliştirme sporuyla ilgilenen Cahit Çetin’le başa çıkamayan saldırganlardan biri tabancasını çekerek peş peşe ateş etti. Çetin, kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar kaçtı.

Cahit Çetin kimdir
Cahit Çetin'in saldırıya uğradığı anlar

 

Kolunda ‘SP’ dövmesi bulunan, sosyal medya hesaplarında Sedat Peker’le ilgili paylaşımlar yapan ve birlikte fotoğraflarını yayınlayan Cahit Çetin öldü.

Polisin yaptığı araştırmaya göre Cahit Çetin ve cinayete karışanlar yasadışı bahis oynatıyor, paylaşımda sorun yaşıyorlardı. Tetiği çektiğini itiraf eden Yusuf Yağmur çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ö.İ.’nin sorgusuysa sürüyor.

Öte yandan, yurtdışına çıkan ve bir dönem Peker’in en yakınında bulunan Ahmet Kürkçü’nün açıklamaları Sedat Peker’in suç dosyasını ortaya koydu.

Ayrıca Cahit Çetin cinayetinin de Peker’in azmettirmesiyle gerçekleştiği öne sürülüyor.

Cahit Çetin, “Sedat Peker’in bir travestiye evlenme teklif eden adamı olarak haberlere konu olmuştu. Fakat konunun farklı olduğu, bir kumar meselesinden dolayı öldürüldüğü de öne sürülüyordu.

Cahit Çetin ve Peker’in avukatı Barbaros Aslan’ın bir dönem hayli samimi olduğu da iddialar arasında.

10 KİŞİ GÖZALTINDA

Çekmeköy'de 31 Ağustos 2017'de Cahit Çetin'in öldürülmesiyle ilgili tutuklanan 4 kişinin ardından İstanbul merkezli Aydın, Yalova ve Düzce'de yeni operasyon düzenlendi.

Soruşturma kapsamında 13 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenilirken aralarından avukat Ayhan S.'nin de yer aldığı 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden, şüphelilerin suç örgütü lideri Sedat Peker ile bağlantılı olduğu belirtildi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 4 tabanca, 2 kılıç, 149 fişek, toplam değeri 915 bin lira 12 çek ele geçirildiği kaydedildi.


 

Yorumlar