Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz: Seyircisiz oynamak kolay değil

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, bu yıl cezalardan çok çektiklerini söyledi Buz, "Maalesef cezalar devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz: Seyircisiz oynamak kolay değil

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, bu yıl cezalardan çok çektiklerini söyledi Buz, "Maalesef cezalar devam ediyor. Seyircisiz oynamak kolay değil. Bunu da göğüslemek zorundayız. Camia olarak önümüze bakmak zorundayız." dedi.

İrfan Buz, 25 Nisan Cuma günü deplasmanda Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta açılış maçında karşılaşacakları Gençlerbirliği maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Herkesin 23 Nisan bayramını kutlayan İrfan Buz, gelecekten ümitli olduğunu belirtti. Geçmişe çok fazla bakmayı sevmediğini aktaran Buz, önlerinde çok önemli 4 maç olduğunu ifade ederken, bu süreçten en iyi şekilde çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Gençlerbirliği maçına 3 puan için çıkacaklarının altını çizen İrfan Buz, "Bizim için çok önemli maç. Ne olursa olsun biz bu olaya odaklandık. Civelli ve Sercan kadroda olmayacak. Onların haricinde futbolcularımız çalışıyor. Fernandao'nun bir sakatlığı var. Tedavi oluyor. Umarım Gençlerbirliği maçında oynayabilir." diye konuştu.

BURSASPOR NE YAPABİLİR? ONA BAKACAĞIZ

İrfan Buz, bir gazetecinin, 'Avrupa hedefi' ile ilgili sorduğu soruya ise "Potada çok takım var. Biz tamamen bu olaya odaklandık. Maç maç bakıyoruz. 41 puanımız var. Öncelikle Gençlerbirliği'ne gideceğiz. Daha sonra hesap yapacağız. Bursaspor ne yapabilir ona bakacağız." diye cevap verdi.

SEYİRCİSİZ OYNAMAK KOLAY DEĞİL

Bursaspor'un aldığı cezalarla ilgili soru üzerine ise Bursaspor teknik direktörü İrfan Buz, bu yıl cezalardan çok çektiklerinin altını çizerek, "Maalesef cezalar devam ediyor. Seyircisiz oynamak kolay değil. Bunu da göğüslemek zorundayız. Camia olarak önümüze bakmak zorundayız." ifadesini kullandı.
CİHAN

Yorumlar