Botoks Celal Şengör'ü bu hale getirdi

Celal Şengör'ü Habertürke kranlarında göz kapakları bantlı şekilde görenler şaşırdı. Şengör, gözlerinin üzerindeki bantla ilgili açıklamada bulundu. Görenler, Celal Şengör'ün gözlerine ne oldu? Neden bant takıyor? Sorularını soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Botoks Celal Şengör'ü bu hale getirdi

Prof. Dr. Celal Şengör'ün gözününün üzerindeki para bandını görenler şaşırdı. Görenler, "Celal Şengör'ün gözüne ne oldu? Şengör'ün gözündeki bant nedir?" sorularını merakla soruyor. 

Müdavimi olduğu Fatih Altaylı ile Teke Tek programına deprem sonrasında katılmaya devam eden Celal Şengör'ün gözünün üzerindeki bant dikkatlerden kaçmadı. 

Botoks Celal Şengör'ü bu hale getirdi
Botoks Celal Şengör'ü bu hale getirdi

 

Türkiye'nin jeoloji alanındaki en ünlü isimlerinden biri olan Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye'yi yasa boğan depremle ilgili değerlendirmelerine başvurulmak üzere Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programına konuk aldı.

Prof. Şengör'ün yorumları ve değerlendirmelerinden ziyade gözlerinin üzerindeki bantlar dikkatleri çekti.

Celal Şengör'ün gözlerine ne oldu?
Prof. Dr. Celal Şengör'ün gözündeki bant dikkatini çekti

 

Bandı görenler, "çok yorulduğu için takıyor" yorumlarında bulunurken, bazıları da bir rahatsızlığı olabileceği yorumunda bulundu.

CELAL ŞENGÖR AÇIKLADI

Gözlerinin üzerindeki bantla ilgili meraklı gideren açıklama da yine bizzat Şengör'ün kendisinden geldi.

Şengör, gözündeki bir rahatsızlıktan dolayı ameliyat olduğunu sonrasında rahatsızlığı dolayısıyla botoks yaptırdığını ve botoks nedeniyle göz kapağının sürekli kapandığını belirtti. Şengör, gözkapağı kapanmasın diye bantla göz kapağını açık tutmaya çalıştı.

Yorumlar