Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı

Eski TBMM Başkanı ve son Başbakan Binali Yıldırım'ın koronavirüs hastalığına yakalandığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım korona virüse yakalandığı öğrenildi. Bir süredir Erzincan'da tatil yapan Binali Yıldırım'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Memleketi Erzincan'dan döndükten sonra virüs belirtileri görünen Binali Yıldırım Ankara Şehir Hastanesi’ne gidip Covid-19 testi yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan 64 yaşındaki Yıldırım müşahede altına alındı.

Haberde, Binali Yıldırım’ın hastalığının seyrinin çok şiddetli geçmediği, binaya yürüyerek giriş yaptığı ve hastanede normal odada tutulduğu ifade edildi.

SAĞLIK BAKANI KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım'ın durumuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Koca, "Binali Yıldırım Bey ve kıymetli eşi Semiha Hanım’ın Ankara Şehir Hastanemizde yapılan tetkiklerinde COVID-19 testleri pozitif çıkmıştır. Şu an için durumları iyi ve kendilerini evde tedavileri için hastanemizden uğurladık. Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter." dedi. 

ERZİNCAN'DA RAFTİNG YAPMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Erzincan'ın Kemah (Eğin) ilçesinden geçen Karasu Nehri'ne giden Binali Yıldırım, beraberindekilerle birlikte bölgedeki Acemoğlu köprüsü yakınlarında hazırlanan botlara binmiş; yaklaşık 6 kilometrelik parkurda 2 saat rafting yapmıştı.

İBRAHİM KALIN'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından Yıldırım ailesine geçmiş olsun mesajı paylaştı. Kalın, açıklamasında "Binali Yıldırım beye ve kıymetli eşi Semiha hanıma acil şifalar diliyorum. Bu süreci en kısa sürede atlatacaklarına inanıyorum. Dualarımız sizinle. Rehavet ve panik yok. Tedbirleri elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve temizlik hayati önemdedir." sözlerine yer verdi.

 

 

Yorumlar