Beşiktaş'ta Olcay Şahan: Eleme maçına hazır çıkacağız

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışması için Almanya'da bulunan Beşiktaş'ta oyunculardan Olcay Şahan, kamp çalışmalarını değerlendirdi.Kulüp televizyonuna kampı değerlendiren Olcay Şahan, çalışmaların çok yoğun geçtiğini,...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Olcay Şahan: Eleme maçına hazır çıkacağız

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışması için Almanya'da bulunan Beşiktaş'ta oyunculardan Olcay Şahan, kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Kulüp televizyonuna kampı değerlendiren Olcay Şahan, çalışmaların çok yoğun geçtiğini, yeni sezon hazırlıklarını sıkı bir tempoda sürdürdüklerini söyledi. Ön ele oynayacakları Şampiyonlar Ligi'ne hazır şekilde başlamak istediklerini belirten Olcay Şahan, şöyle konuştu:

"İdmanlarımız çok yoğun tempoda geçiyor ve bu tempodan çok memnunuz. Takım olarak idmanlarda koordinasyon var. Hocalarımızla birlikte taktiksel antremana önem veriyoruz. Dört hafta sonraki maçlarımız için hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maça yüzde yüz hazır olacağız."

Brezilya'da devam eden Dünya Kupası'nı yakından takip ettiğini belirten Olcay Şahan, "Dünya Kupası güzel geçiyor. Cezayir takım olarak çok iyi performans gösterdi. Onların çıkamamasına üzüldüm. Ancak bildiğimiz gibi Almanya güçlü bir takım ve hep son dakikalarda kazanmasını biliyor. Turnuvayı Almanya’nın kazanabileceğini düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

CİHAN

Yorumlar