Beşiktaş:1 - Sivasspor: 0 (İlk yarı)

Stat: Recep Tayyip ErdoğanHakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Cem Satman, Volkan NarinçBeşiktaş: Tolga, Serdar Kurtuluş, Necip, Escude, Motta, Gökhan Töre, Atiba, Mehmet Akgün, Fernandes, Olcay Şahan, AlmeidaSivasspor: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Aydı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş:1 - Sivasspor: 0 (İlk yarı)

Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Cem Satman, Volkan Narinç
Beşiktaş: Tolga, Serdar Kurtuluş, Necip, Escude, Motta, Gökhan Töre, Atiba, Mehmet Akgün, Fernandes, Olcay Şahan, Almeida
Sivasspor: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Aydın, Burhan, Kadir, Aatif, Mehdi, Utaka, Djebbour
Gol: Dk. 5 Almeida (Beşiktaş)
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan mücadelenin ilk yarısı Siyah-beyazlı takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

5. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada ceza sahasi içine derinlemesine pas atan Gökhan Töre, topu Motta ile bulusturdu. Motta'nın ise sol çaprazdan içeriye kestiği topu Almeida düzgün bir vuruşla ağlara yolladı: 1-0
19. dakikada Aatif'in pasında ceza sahasında topla buluşan Burhan'ın şutu sonrası savunmadan dönen topa sert vuran Utaka'nın topu üst direkten dışarı çıktı.
18. dakikada John Utaka'nın sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
42. dakikada Fernandes'in sağdan cezasahasına yaptığı ortada gerilerden gelen Motta'nın sert şutunu Cicinho uzaklaştırdı.
Maçta başka gol olmayınca karşılıklı geçen ataklar sonunda Beşiktaş ilk yarıda mücadeleyi 1-0 önde kapattı. CİHAN

Yorumlar