Berkin Gökbudak kimdir, eski eşi kim, yaşı, ailesi ve biyografisi?

Berkin Gökbudak kimdir, eski eşi kim, yaşı, ailesi ve biyografisi? Özellikle de Gökbudak'ın ne iş yaptığı, mesleğinin ne olduğu, serveti ve benzeri soruları meraklı sosyete dünyasında cevap arıyor. Peki, Berkin Gökbudak kimdir, kaç yaşında, ne iş?

Google Haberlere Abone ol
Berkin Gökbudak kimdir, eski eşi kim, yaşı, ailesi

Berkin Gökbudak kimdir, eski eşi kim, yaşı, ailesi ve biyografisi? Gökbudak nerelidir, ne iş yapıyor, mesleği nedir soruları Aslı Enver ile yaptıkları evlilik sonrasında magazin dünyasının gündemine giren isimler arasında yer aldı. Ünlü sinema ve dizi oyuncus Aslı Enver önceki gün hayatının ikinci evliliğini gerçekleştirdi. Öncesinde kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile evlenen Enver, son olarak da Murat Boz ile bir dönem ilişki yaşamıştı. Geçici ilişkisinden sonra Enver dünya evine girmeye karar verdi. Evlendiği isim bu kez sanat veya sinema dünyasından değil iş dünyasından bir isim oldu. Adı ise Bergin Gökbudak. Peki, Berkin Gökbudak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir?

BERKİN GÖKBUDAK KİMDİR? (BİYOGRAFİSİ)

Bergin Gökbudak, ünlü oyuncu Aslı Enver ile sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Kendisi iş dünyasından, Aslı Enver ise oyunculuk dünyasından bir isim. Enver ve Gökbudak çiftinin nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yaptı. Eşiyle birlikte verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Enver, gönderisine, "Evet!" notunu düştü. Aslı Enver, geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İlişkimiz devam ediyor, süper gidiyor" şeklinde konuşmuştu.

Berkin Gökbudak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir (Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak biyografisi)
Aslı ve Berkin

 

 

39 yaşında olan Berkin Gökbudak, 1 Ocak 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İş dünyasından olsa da eğitimini tamamlamış bir iş insanı olan Gökbudak, Lisans eğitimini Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişim Yönetimi bölümünde gördü.

Berkin Gökbudak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir? (Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak biyografisi)
Aslı Enver - Berkin Gökbudak

 

Alınan son magazin haberlerine göre Gökbudak şu anda bir ilaç şirketinin iş birim liderliğini yapıyor ve ürün müdürü, global ürün müdürü, iş analitiği, müşteri ilişkileri ve satış etkinliği pozisyonlarında çalışmalar yürütüyor. Gökbudak'ın daha önce evlenip evlenmediği bilinmiyor. Bu nedenle eski eşinin de adı bilinmiyor.

ASLI ENVER'İN İKİNCİ EVLİLİĞİ

Aslı Enver daha önce en son Masumlar Apartmanı dizisindeki "Han" karakteriyle ününe ün katan Birkan Sokullu ile evlenmişti. Öte yandan Enver, 5 ay aşk yaşadığı sevgilisi Önder Öztarhan'dan nisan ayında ayrılmıştı.

Berkin Gökbudak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor
Aslı Enver - Birkan Sokullu

 

Öztarhan'ın ailesiyle de tanışan ve nikah masasına oturması beklenen çift, yollarını ayırmıştı. Onun öncesinde ise 'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi ise 2019'un Ekim ayında sonlanmıştı. Ünlü oyuncu, 2012-2015 yılları arasında ise meslektaşı Birkan Sokullu ile evliydi. 

ASLI ENVER KİMDİR?

Aslıay Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da dünyaya geldi.

Baba tarafından aslen Kıbrıslı olan Aslı Enver'in anne ve babası Londra'da tanışarak evlendiler. Kendisi de bu evliliğin bir meyvesi olarak dünyaya geldi.

Enver, 12 yaşındayken ailesi Türkiye'ye taşındı.

İngiltere'den Türkiye'ye taşınmaları nedeniyle biraz zorluklar yaşayan Aslı'nın bu durumunu anlayan ailesi onu tiyatroya yönlendirdi. Bu kapsamda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başladı. 

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Kariyerinin başında TRT 1'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol aldı. Daha sonra da Ayna adlı kısa filmde oynadı.

Ekranlara ilk olarak 2005 yılında bir temizlik-bakım ürününün reklamını yaparak çıktı. 

Profesyonel olarak ilk rol aldığı dizi ise "Kavak Yelleri" oldu. Bu dizide "Mine" karakterini canlandırdı.

"Hayat Bilgisi" adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırdı.

Ardından D Productions'ın Kanal D 2013-2014 sezonu için hazırladığı Kayıp dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır.

İlk başrolünü ise 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde oynadı.

Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayınlanmaya başlayan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer almıştır.

İstanbullu Gelin adlı dizide Özcan Deniz ile birlikte başrolde oynadı.

Enver, 2020'de Star TV'de yayımlanan Babil dizisinde Nihal(Ayşe Karaali) karakterini canlandırdı.

Aslı Enver hayatının ilk evliliğini ise 13 Temmuz 2012'de Birkan Sokullu ile yaptı.

Çift 2015 yılında boşandı.


 

Yorumlar

Tebrikler! Tebriklar Aslıcım, senin adına çok sevindim. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Boy boy çocuklarınız olsun inşallah. Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirin, diğer oyunculara da örnek olun.
mutluluklar Çifte bir ömü boyu mutluluklar dilerim. Evlilik, aile kurmak sorumlu her insanın bu dünyanın sağlığı açısından uyması gereken kurumlardır.