Basketbolda maçın ardından

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan: "Sakatlar ve hasta oyuncularımıza rağmen çok önemli bir maç kazandık" - U-BT Cluj Napoca Başantrenörü Silvasan: "Rakibimiz kendi evinde oldukça sert ve iyi savunmayla bize karşı üstünlük sağladı"

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası 4. hafta mücadelesinde konuk ettiği U-BT Cluj Napoca'yı 92-82 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, eksiklere rağmen önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Sakatlar ve hasta oyuncularımıza rağmen çok önemli bir maç kazandık. İlk maçı deplasmanda 21 sayı farkla kaybetmiştik. Genç oyunculardan çok iyi katkı aldık. Onlar için de çok iyi bir fırsat oldu. Verdiğimiz şansı iyi değerlendirdiler." diye konuştu.

Turuncu-lacivertli oyuncu Bekir Karlı ise "Deplasmanda farklı kaybettiğimiz maçın rövanşında çok iyi mücadele ederek kazandık. 3 eksiğimize rağmen değerli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımı kutluyorum. Önümüzdeki Muratbey Uşak maçına konsantre olacağız." ifadelerini kullandı.


- U-BT Cluj Napoca cephesi


Romanya temsilcisi U-BT Cluj Napoca'nın başantrenörü Mihai Silvasan ise rakibin çok iyi mücadele edip sert savunma yaparak kazandığını ifade etti.

Silvasan, iyi başladıkları maçta pota altında rakibe ikinci atış şansını çok fazla verdiklerini belirterek, "Rakibimiz kendi evinde oldukça sert ve iyi savunmayla bize karşı üstünlük sağladı. Grup liderliği için önemli bir maçtı. Son iki maçı da kazanarak gruptan lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

U-BT Cluj Napoca'nın basketbolcusu Kuti ise son iki maçı kazanarak gruptan lider çıkmak istediklerini belirtti.



Yorumlar