Başkanvekili Abdullah Kiğılı: Şampiyonluğun en büyük favorisiyiz

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, 2014-2015 sezonunun başlamasına sayılı günler kala, sarı lacivertli takımın şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu söyledi.Reklamsız formaların satışları ve kombineler hakkında da...

Google Haberlere Abone ol
Başkanvekili Abdullah Kiğılı: Şampiyonluğun en büyük favorisiyiz

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, 2014-2015 sezonunun başlamasına sayılı günler kala, sarı lacivertli takımın şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu söyledi.

Reklamsız formaların satışları ve kombineler hakkında da bilgiler veren Abdullah Kiğılı, NTV Spor'a sorularını cevaplarken, şampiyonluk için de iddialı konuştu. Kiğılı, bu sezon 4. yıldızı rahatlıkla takacaklarını da savunurken, şöyle devam etti:

"Çok iyi bir takıma sahibiz. Oyuncularıza olan güvenimiz tam. Yerli ve yabancı futbolcularla beraber, iki tane 11 çıkaracak, geniş ve kaliteli bir kadromuz var. Teknik ekibimiz de çok başarılı. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu her dakika işin içerisinde. Şampiyonluk için en şanslı olan ve 4. yıldızı rahatlıkla takacak tek kulüp Fenerbahçe’dir."

Abdullah Kiğılı, göğsünde reklam bulunmayan forma ile mücadele edecek olmalarının kendi tercihleri olduğunu da belirterek, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'nin 3 yıldır ayakta durmasının en önemli sebeplerinden biri taraftar. Fenerbahçe taraftarının müthiş desteği ile bugünlere geldi. Dolayısıyla taraftara olan bir borcumuz var. Uzun zamandır taraftar tarafından ön tarafında herhangi bir sponsor olmayan forma isteniyordu. Bunun üzerine karar verdik. Ve en büyük sponsor taraftarımız diyerek bu kararı uyguladık."

Forma satışlarının çok iyi gittiğini ve artacağına inandıklarını belirten Kiğılı, "4 günde 40 bini aşan forma satışı yaptık. İlk hedefimiz 500 bin'in üzerinde satış sağlamak. Eğer takım ve neticeler iyi giderse, ki öyle olacağına inanıyoruz, mayıs sonunda satış 1 milyon adeti bulacaktır." ifadesini kullandı.

Başkanvekili Abdullah Kiğılı, 2014-2015 sezonu için piyasaya çıkardıkları kombine biletlerinin de satışlarının hızlandığını da sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar