Barcelona bastırıyor, Leverkusen diretiyor

Leverkusen formasıyla bu sezon harikalar yaratan Hakan Çalhanoğlu'nun menaceri Demirtaş, Barcelona'nın oyuncusuyla ilgilendiğini açıkladı. Yıldızını kaptırmak istemeyen Leverkusen'den ise yanıt gecikmedi: Hakan bu yıl satılık değil.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona bastırıyor, Leverkusen diretiyor
Leverkusen formasıyla bu sezon harikalar yaratan Hakan Çalhanoğlu'nun menaceri Demirtaş, Barcelona'nın oyuncusuyla ilgilendiğini açıkladı. Yıldızını kaptırmak istemeyen Leverkusen'den ise cevap gecikmedi: Hakan bu sene satılık değil.

Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen formasıyla ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerinin radarına girmeyi başaran A Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu hakkında menaceri Bektaş Demirtaş çok mühim bir transfer izahatsı yaptı. Demirtaş, 21 yaşındaki oyuncusuyla İspanyol devi Barcelona’nın ilgilendiğini belirterek, ‘’Barcelona’nın merakı bana da ulaştı. Ancak Barcelona’nın tutkusu Hakan’ın beğenisini çekmedi. O, Bayer’de gereksinimi bulunan her şeye sahip. Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor, kupada da devam ediyorlar. Bayer onun için en çok kulüplerden biriyken, sebep öteki takımlarla görüşelim?” ifadelerini kullandı.

Kulübü satmaya yanaşmıyor

Barcelona’nın beğenisini öğrenen Leverkusen’den ise flaş bir izahat geldi. Takım CEO’su Michael Schade, Hakan’ın bu sene öteki bir takıma gitmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Oyuncusu konusunda övgü dolu cümleler kuran ve onun Avrupa’nın en çok kulüplerine gidebileceğini belirten Schade, “Kulüp şekilde bize derhal katkı edebilen ve istikbal için ekonomik perspektif verici genç oyunculara kazanç yapıyoruz. Hakan da işler sıkıntıya girdiğinde, baskı artınca müthiş bir biçimde konsantre olabilen kaliteli bir oyuncu. Hakan bu sene satılık değil” ifadelerini kullandı. Yıldız oyuncu bu sezon 35 maçta 10 gol attı, 7 asist yaptı.

Muhammed, abisinin yolunda

Avrupa’yı sallayan Hakan Çalhanoğlu’nun kardeşi Muhammed’in arka dönüşü Almanya’da gündem yarattı. Geçen sezon çapraz bağları kopan Karlsruher’in 19 yaşındaki yıldız adayı, bir sene aranın peşinden çıktığı Hollenbah maçındaki performansla abisinin yolunda bulunduğu sinyallerini verdi. Maçta 1 gol, 1 asist üreten genç oyuncu, otoriteler ve hocasından tam not alırken, performansı Alman basınında geniş yer buldu.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar