Aykut Türel kimdir nerelidir kaç yaşında?

Aykut Türel'in kim ve nereli olduğu soruları bu aralar merakla soruluyor. Habertürk Ankara Haber Müdürü olarak göreve başlayan Türel, sabah saatlerindeki yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Aykut Türel kimdir nerelidir kaç yaşında?

Aykut Türel kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları bu aralar merakla soruluyor. 

Sabah saatlerinde Habertürk ekranlarında Ela Rümeysa Cebeci ile birlikte gündemi değerlendiren Aykut Türel yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Aykut Türel 1991 yılında Erzincan ilinde doğdu. Türel, farklı şehirlerde geçen çocukluk ve gençlik yıllarının ardından gazetecilik alanında önemli adımlar atmıştır. İzmir Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olan Türel, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde, yüksek lisans eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamıştır.

KARİYER YOLCULUĞU

Aykut Türel, gazetecilik kariyerine Yenişafak Gazetesi'nde başlamış, ardından TV NET, 24 TV, Haber Global ve CNN Türk gibi önemli medya kuruluşlarında görev yapmıştır. Kariyeri boyunca Cumhurbaşkanlığı muhabirliği, siyasi muhabirlik ve editörlük gibi çeşitli rollerde bulunan Türel, şu an Haber Global'de Ankara haber editörü olarak çalışmaktadır.

Aykut Türel

Lisanslı bir eski futbolcu olan Aykut Türel, aynı zamanda bir dönem tekvando ile de ilgilenmiştir. Gazetecilik kariyerine ek olarak spor alanındaki ilgisiyle de dikkat çekmektedir.

SOSYAL MEDYA VE KİŞİSEL YAŞAM

Twitter üzerinden aktif paylaşımlar yaparak takipçileriyle etkileşimde bulunan Türel, gazetecilik çalışmalarını da bu platform üzerinden duyurmaktadır. Kişisel yaşamıyla ilgili detaylar ise daha az bilinmektedir.

Aykut Türel kimdir

Yorumlar