Ayetin ne olduğunu bilmeyen Kılıçdaroğlu hafızmış

Ayetin en olduğunu bilmeyen, Kur'an-ı Kerim'de yer alan ayetlerden haberi olmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafız olduğu ileri sürülünce sosyal medya yıkıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ayetin ne olduğunu bilmeyen Kılıçdaroğlu hafızmış

Seçimler yaklaşmaya başlayınca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için yürütülen PR çalışmaları komik bir hal almaya başladı.

Kılıçdaroğlu'nun peygamber soyundan geldiğini ileri süren CHP'liler bunun için özel bir ekip kurdu, hatta bu ekibin çalışmaları için özel bir de ofis açtı. Ekibin hazırladığı çalışmalar sonucunda ortaya bir de kitap çıkarıldı.

Çalışmaların başındaki isim olan CHP'li Milletvekili Ensar Öğüt ise hızını alamayarak Kılıçdaroğlu'nun hafız olduğunu ileri sürmeye çalıştı. Ancak Ensar Öğüt'ün unuttuğu bir şey vardı. O da daha birkaç yıl önce Kılıçdaroğlu'nun Kur'an-ı Kerim hakkında konuşurken büyük bir gafa imza attığı gerçeğiydi. Kılıçdaroğlu o konuşmasıyla Kur'na'daki ayetlerle günlük okudumuğuz  bazı duaları birbirinden ayırt edemeyecek derecede cahil olduğunu ortaya koymuştu. 

CHP'li eski Milletvekili Ensar Öğüt, katıldığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafız olduğunu söyledi. Öğüt, "İnanın samimi söylüyorum Kuran-ı Kerim'i ezbere biliyor. Ayetleriyle birlikte ezbere biliyor." ifadelerini kullandı. Öğüt, sözlerinin devamında bütün Türklerin Alevi olduğunu öne sürdü.

CHP tarafından fonlanan televizyon kanalı KRT TV canlı yayınına konuk olan CHP'li eski Milletvekili Ensar Öğüt, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafız olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Başkanı olduğu dönemde umreye gittiğini belirten Öğüt, "İbadetini yapar. Ben hacca gittiğimde yanına gittiğimde inanın samimi söylüyorum Kuran-ı Kerim'i ezbere biliyor. Ayetleriyle birlikte ezbere biliyor." dedi.

"Bu kadar mütevazı bir insan namazını da kılıyor, ibadetini yapıyor." ifadelerini kullanan Öğüt, "Alevi diyorlar. Bütün Türkler Alevidir. Aleviler Muaviye'ye karşı olan Müslümanlardır. Bu Müslümanlar ibadetini camide de yaparlar cemevinde de yaparlar." diye konuştu.

KUNUT DUALARINI KUR'AN AYETİ OLARAK BİLİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah namazlarında okunan Kunut Dualarının Kur'an ayeti olduğunu sanıyor. 

Yorumlar