Aydın’da Fenerbahçe taraftarları şampiyonluğu kutladı

Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala, en yakın rakibi Beşiktaş’ın Sivas’ta 3-0 yenilmesiyle puanını 68’e çıkararak şampiyonluğunu ilan etti.

Google Haberlere Abone ol
Aydın’da Fenerbahçe taraftarları şampiyonluğu kutladı

Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala, en yakın rakibi Beşiktaş’ın Sivas’ta 3-0 yenilmesiyle puanını 68’e çıkararak şampiyonluğunu ilan etti. Kutlama sırasında taşkınlık yapan taraftarlara çevik kuvvet ekibi müdahale etti. Adnan Menderes Bulvarı’nda kavgaya karışan iki taraftarı kelepçelenerek gözaltına alındı.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan maçta gol olmadı. Bitiş düdüğünün ardından Aydın’da taraftarlar cadde ve sokaklara çıkarak şampiyonluk kutlamaları yaptı. Bazı taraftarlar araçları ile şehir turu attı. Bir kısım taraftar ise Adnan Menderes Bulvarı turundan sonra Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda şampiyonluğu kutladı. Yüzlerce taraftarın katıldığı kutlama yağmurlu havaya rağmen katılımlarla renkli görüntülere sahne oldu. Taraftarlar en son Atatürk heykeli etrafında toplanarak şampiyonluk kutlamasını bitirdi. Gözaltına alınan iki taraftarın sorgusunun sürdüğü öğrenildi. CİHAN

Yorumlar