Kahraman Binbaşı’ya Başsavcı’dan ziyaret

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar ormanlık alanda 5 Ekim’de terör örgütü PKK ile girilen çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirilmişti. Çatışma esnasında ayağından yaralanan Muğla İl Jandarma Komutanlığı ‘Zıpkınlar’ Komando...

Google Haberlere Abone ol
Kahraman Binbaşı’ya Başsavcı’dan ziyaret

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar ormanlık alanda 5 Ekim’de terör örgütü PKK ile girilen çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirilmişti. Çatışma esnasında ayağından yaralanan Muğla İl Jandarma Komutanlığı ‘Zıpkınlar’ Komando Taburu Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, helikopter ile Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek ameliyata alınmıştı.

Terör örgütü ile girilen çatışmada personeline siper olan Zıpkınlar Komando Taburu Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç’u Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanımız Bilal Saydam ve Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasını bakan Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Emirşah Baştoğ geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Başsavcı Yavuz ve beraberindeki heyet Binbaşı Oruç’a ve ailesine acil şifa dileklerinde bulundular.

Şehit mezarının bayrağını değiştirmişti

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ‘Zıpkınlar’ Komando Taburu Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç ve personeli Muğla’nın Menteşe ilçesi Zeytinköy Mahallesinde 300 hektar ormanlık alan ile birlikte yaklaşık 55 evin yandığı yangında mahalle mezarlığı da tamamen yanmıştı. Mezarlıkta bulunan şehit Celal Çambel’in mezarı ve mezar başındaki Türk Bayrağı yangından etkilenmişti. Binbaşı Yavuz Oruç, şehit mezarındaki Türk Bayrağını personeli ile birlikte değiştirmişti.

Yorumlar