Arınç, Erdoğan hakkında söyledikleriyle şaşırttı

Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında söylediklerini duyanlar kulaklarına inanamadı. Sık sık eleştirileriyle gündeme gelen Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasette sözünün eri bir insan olduğunu belirterek övgüler dizdi.

Google Haberlere Abone ol
Arınç, Erdoğan hakkında söyledikleriyle şaşırttı

Bülent Arınç, seçimlere 6 gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı açıklamalarla duyanları şaşırttı.

Sık sık yaptığı eleştiriler nedeniyle AK Partililerin hedefi olan Arınç, bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yere göğe sığdıramadı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünün eri olduğunu, her verdiği sözü anında yaptığını belirterek övgüler dizdi.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Manisa'nın Demirci ilçesine ziyarette bulundu. Arınç, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ile hıdırellez şenliğine katıldı.

NE VARSA 21 YILDA YAPILDI

Burada konuşma yapan Arınç, gelecek hafta Türkiye'nin seçime gideceğini hatırlattı. 1965 yılından bu yana siyaset yaptığını belirten Arınç şunları söyledi:

"Şöyle sağınıza solunuza bir bakın. Ne varsa son 21 yılda olmuştur. Allah'a hamdediyoruz. Sizler de bu hizmetleri takdir edin. Zaten ediyorsunuz. Partimizi seviyoruz. Karşımızda yedisi, sekizi, dokuzu bir araya gelse hakkıdır bir şey diyemem ama biz onlardan daha iyisini yaparız. Referansımız geçmişte yaptıklarımız. Onların geçmişte yaptıkları bir şey yok.

Biz geçmişte çok şey yaptık. Kim yapacak bunu? Tayyip Erdoğan yapacak. Başkası yapabilir mi? Yapamaz. Adam 'Akşam şunu yapacağım' diye söylüyor, sabah yapıyor.

Şimdi karşıdakinin bunu yapabilmesi için yedisinin arasında dolaşması lazım, 'Sen ne diyorsun, sen ne diyorsun' diye."

Yorumlar