Arda Güler cephesinden yeni gelişme

Real Madrid'de bir türlü forma giyerek sahaya çıkma şansı bulamayan Arda Güler için 2024 yılı işaret ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler cephesinden yeni gelişme

Fenerbahçe'den transfer olduğu ve sakatlıklar nedeniyle henüz forma giyemeyen Arda Güler, Real Madrid'de yeni yılda sahaya çıkacak. Carlo Ancelotti, tatil sonrası iyileşen Arda'ya ilk kez şans tanımayı planlıyor.

Real Madrid'in İspanya La Liga'da lider konumda Noel arasına girdiği ve teknik direktör Ancelotti'nin Arda Güler hakkında nihai kararını verdiği belirtiliyor. Defensa Central'de yer alan habere göre, Ancelotti, tatil dönüşü sakatlığını atlatan Arda Güler'e ilk kez forma şansı verecek.

2024 YILININ İLK MAÇI

Real Madrid'in 29 Aralık'ta tekrar toplanacağı ve Arda Güler'in hazır olduğu düşünülen İtalyan teknik adamın, tatil sonrası milli oyuncuya şans vermeye hazırlandığı ifade edildi. Eflatun-beyazlılar, 3 Ocak'ta Mallorca ile yapacakları maçla yeni yıla başlayacak. Ancelotti'nin Arda Güler ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından, 18 yaşındaki futbolcunun Mallorca maçında kadroda olması bekleniyor.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve sakatlıklar nedeniyle forma giyemeyen Arda Güler'in, yeni yılda takımı adına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor. Futbolcu, Real Madrid'deki ilk maçını 3 Ocak'taki Mallorca karşılaşmasında oynaması öngörülüyor.

Genç yeteneğin performansı, takımın devam eden sezonundaki başarılarına katkı sunabilir.

Yorumlar