Aras Kargo şikayet hattı, sorun bildirme ve iletişim telefon numarası

Aras Kargo şikayet, iletişim ve sorun bildirme konularında gerekli olan bilgileri son dönemlerde artan şikayetler üzerine derleyerek buradan sizler için yayınlıyoruz. Aras Kargo şikayet gönderi konusunda hassasiyet durumu nedir, müşterilerine gerekli ilgiyi gösteriyor mu? Birçok müşteri şikayetçi.

Google Haberlere Abone ol
Aras Kargo şikayet sorun bildirme telefon numarası

Türkiye'nin en büyük taşımacılık ve nakliye şirketi olarak bilinen Aras Kargo şikayet, iletişim ve sorun bildirme konularında gerekli olan bilgileri son dönemlerde artan şikayetler üzerine derleyerek buradan sizler için yayınlıyoruz. Peki Aras Kargo şikayet konusunda nasıl, zamanında cevap verebiliyor mu, Aras Kargo gönderi konusunda hassasiyet durumu nedir, müşterilerine gerekli ilgiyi gösteriyor mu? 

Aras Kargo Şikayet Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden ve kurumsal bir kimliğe sahip olmasına karşın, bazen ülkenin farklı noktalarındaki şubelerinde sorunlar çıkabiliyor. Özellikle de şube sayısını arttırmak kaygısıyla hareket edildiğinden, kalite konusunda ister istemez sorunlar olabiliyor. Müşteri memnuniyetsizliklerinin birçoğu şube bazlı oluyor. Şubelere teslim edilen ürünler, şubelerden farklı kişilere iletilebiliyor. Bazen de şubelerden gönderi alınması için arayan müşterilere çok geç dönüş yapılabiliyor ya da hiç dönüş yapılmıyor. Bu tür sıkıntılar bütün nakliye şirketlerinde aslında yaşanan sıkıntılar; ancak bunu aşmaya çalışan daha kurumsal şirketler de bulunuyor.

Peki, Aras Kargo ile sıkıntı ya da sorun yaşayanlar nereye başvurmalıdır ya da ne yapmalıdır?

Aras Kargo şikayet bildirmek için birden fazla yol bulunuyor. Bunlardan birincisi telefonla iletişim kurmak. 

Bunun için Aras Kargo telefon numarası şöyle: 444 0 252

Aras Kargo şikayet hattı hafta içi her günü açık ve aktif durumdadır. Bu hat üzerinden Sabah saat 08.30'dan akşam saat 18.00'a kadar müşteri ilişkileri temsilcileriyle görüşme yapmak, şikayet bildirmek, sorunlara çözüm bulmak mümkündür. Bu zaman diliminde arayan müşteriler doğrudan iletişim kurabilir, sorunlarına çözüm bulmak için görüşmeler yapabilir. 

Yukarıda belirtilen saatler dışında aramak da mümkün. Ancak bu saatler arasında arayan müşteriler genellikle karşılarında canlı bir temsilci bulamıyor. Bunun yerine genellikle otomatik telesekreter ile muhatap olmak zorunda kalır.  Telesekretere bırakılan mesajlarla daha sonra dönüş yapılması sağlanabilir. 

Aras Kargo Şikayet hattı 444 2 252 hattı üzerinden arayan müşteriler genellikle, gönderinin son durumu hakkında bilgi alabilir, gönderinin teslim alınması için kayıt bırakabilir, teslimat süreleri ve gönderi ücretini öğrenebilir, hizmetler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirler. 

Aras Kargo şubelerinden hizmet almak için de yine aynı şekilde hafta içi saat 08.30-18.00 arasında canlı müşteri temsilcisiyle iletişim kurulabilir. Hafta sonları arayanlar ise sadece Cumartesi günü saat 08.30-13.00 arasında muhatap bulabilirler. Cumartesi günü öğleden sonra ve Pazar günleri ise canlı muhatap bulmak biraz zor.

Aras Kargo ile iletişim kurmanın bir diğer yöntemi ise Web sitesi üzerinden şikayet bildiriminde bulunmak. Şirketin web sitesi üzerinden sorun bildirim formunu doldurarak göndermek mümkün. 

Ayrıca şirketin sosyal medya hesapları üzerinden de günün her saatinde şikayette bulunmak mümkün; ancak Sosyal Medyada cevap almak gece 24.00'ten sonra mümkün değil. Sabah saat 08.30 ila gece saat 24.00 arası sosyal medya temsilcilerinden cevap almak mümkündür. 

 

Yorumlar

Tuncay kınık Aras kargo rezil böyle bişey beklemezdim benim çocuğun kargosunu eve getirmiyor gelin şubeden alın yoksa geri iadeye gidecek diyo
Ahmet Çok yavaş kargo geliyor
Sacit Keskinkılıç Aras kargo gölcük şubesi kargomu bana haber vermeden evimin altına markete bırakmış, ev sahibi evde yok buradan alacakmış demiş, 3 kat çıkmak zormu geldi,zahmet etmesin telefon etsin ben inip alırım,
Hamit Kaynak kargom adrese teslım edılmıyor gelen kargumu 50 km yol gıdıp şübeye gıt 3.4 saat sonra gel denılıyor hızmet sıfır müşterıye davranış şeklı sıfır artık çalışmama kararı aldık hamıt kaynak
Fethi Çiçek Aras kargo ürün teslim etmek yerine telefon ile ürününüz kargo merkezi'nde diyerek ürün teslim etmiyor birde eve gelmişti almamış gibi mesaj atiyor