Araç cam filmi fiyatları: Araba cam filmi fiyatları ne kadar?

Araç cam filmi fiyatları: Araba cam filmi fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı aracı olan vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Peki, Araç cam filmi fiyatları ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Araç cam filmi fiyatları

Araç cam filmi fiyatları: Araba cam filmi fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı aracı olan ve arabasının camlarını filmle kaplamak isteyen vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Peki, Araç cam filmi fiyatları ne kadar?

Trafikte seyrederken veya dururken araç içindeki ailesi ve çocuklarının dışarıdan görünmesini istemeyen veya çocuklarının güneş ışıklarına fazla maruz kalmasını istemeyen araç içini güneş ışınlarından korumak isteyen vatanadaşların uyguladığı yöntemlerden biri de aracın camlarını filmle kaplatmaktır. 

ARABA CAM FİLMİ FİYATLARI NE KADAR?

Daha önce araçların camlarının filmle kaplanması yasaklanmış ve hatta bazı sürücüler araçlarının camlarını kaplattıkları için ceza almışlardı. Ancak bu uygulama daha sonra kaldırılmış ve araçlarının camlarını kaplatan vatandaşlar rahat bir nefes almışlardı. Yeni araç alan veya aracının camlarında film  bulunmayan vatandaşlarda araçlarının camını kaplatmak için fiyat araştırmalarını sürdürüyor. Peki 2020 Araç cam filmi fiyatları ne kadar? Araba cam filmi fiyatları ne kadar?

Araç cam filmi fiyatları kalitelerine göre değişkenlik gösterirken 30-40 liradan başlayarak daha yüksek fiyatlarda araç casm filmi bulmak mümkündür.

SİYAH CAM FİLMİ YASAK MI?

Temel olarak araç içindeki tüm camların siyah cam film ile kaplanması yasak. Aracın ön camına kesinlikle cam filmi uygulaması yapılamıyor. Diğer camlarda ise siyah cam filmin oranlarına göre izin veriliyor. Avrupa Birliği standartlarına göre hazırlanan bu düzenlemelerde amaç araç içinin görünmesini sağlamak. Standartlara uymayan araçlar muayeneden geçemiyor ve ağır cezalar uygulanıyor.

Biraz daha detaylandıracak olursak; 4 numara olarak bilinen en koyu renk siyah camlar hiçbir şekilde aracın hiçbir camında kullanılamayacak.
Arka camlarda serbest bırakılan siyah cam filmler için de, tamamen karartmayan bir oran belirlenmeli.

Yorumlar