Apple Watch Uygulamaları Çıktı!

Apple akıllı saati Apple Watch çıkışına yaklaşık olarak 1 ay kala ilk resmi uygulamalarına kavuştu. Uygulamalar Apple tarafından bilinçli olarak paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Apple Watch Uygulamaları Çıktı!

Apple Watch Uygulamaları Çıktı! Giyilebilir Teknoloji Akıllı Saat Apple akıllı saati Apple Watch çıkışına takribî şekilde 1 ay kala ilk resmi uygulamalarına kavuştu. Uygulamalar Apple nedeni ile şuurlu şekilde paylaşıldı.27.03.2015 / 20:30

Apple'ın akıllı saat pazarında devrim yaratması beklenen cihazı Apple Watch, bir zamanların hesap edilen ismi ile iWatch, takribî şekilde 1 ay sonra Apple hayranları ile buluşacak. Apple'ın akıllı saatini görmek arzu edenler ise takribî şekilde 15 gün boyunca mağazalardaki sergileme sürecini bekleyecek. Buna karşın görünüşe oranla saat için geliştirilmiş uygulamalar şimdiden hazır!

App Store'da kendini belli eden uygulamalar arsında Twitter, Things, Target, Dark Sky ve Sky Guide bulunurken, içeriğin tertipli şekilde güncelleneceği ve yeni Apple Watch uygulamalarının geleceği konuşuluyor.

Aslında akıllı saat için uygulamalar üstünde çalışan geliştiricilerin alet satışa çıkana kadar bunları yayınlama hakları bulunmuyor. Buna karşın Apple tahminlere oranla reklam amacıyla şimdiden bu uygulamaları gözler önüne sermiş.

Saatin araştırma sürümlerine sahip bulunan kişilerse şimdiden bu uygulamaları test etmeye başlayabilecek.

:: Apple Watch beklenen alaka ile karşılaşacak mı?

Yazan: Burçin Aygün
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar