Ankara'da hareketli gün: Kabine toplantısı iptal, AK Pati MYK toplantısı var

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'ın istifasıyla çalkalanan Ankara'da bugün yoğun bir hareketlilik var. Rutin kabine toplantısının iptal edildiği Ankara'da bugün AK Parti MYK toplantısı var.

Google Haberlere Abone ol
Hareketli gün, kabine iptal, MYK toplantısı var

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın instagram hesabından yayınladığı istifa açıklamasının ardından gözler Ankara'ya çevrildi. Söz konusu paylaşımın ardından partinin bazı yetkili isimlerinden Albayrak'a destek açıklaması gelse de istifa ile ilgili olarak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

KRİTİK TOPLANTI BAŞLADI

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı, saat 17.30'da başladı.


ANKARA'DA HAREKETLİ GÜN

Beştepe'de bugün yapılması beklenen Kabine toplantısı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programında yer almıyor. Ancak gözlerin çevrileceği kritik bir toplantı Ankara'nın gündeminde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği AK Parti MYK, bugün 16.00'da toplanıyor. Toplantıda Albayrak'ın istifası ile ilgili gelişmelerin de ele alınacağı tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kritik toplantıdan önce Külliye'de 12. Büyükelçiler Konferansı'na katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir konuşma da yapacak.

ÖĞLEDEN SONRA AÇIKLAMA GELEBİLİR

Öte yandan Bakan Albayrak'ın istifasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından öğleden sora bir açıklama geleceği belirtiliyor.

 

Yorumlar

hakan cemal adam gibi ol lutfeeeen..BU YAPTIĞIN ÇOCUKTANDA BETER YA