Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi tanıtım resepsiyonu

İSTANBUL (AA) - Türk ve Amerikalı iş adamları, Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi tanıtım resepsiyonunda bir araya geldi. Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi...

Google Haberlere Abone ol
Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi tanıtım resepsiyonu

İSTANBUL (AA) - Türk ve Amerikalı iş adamları, Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi tanıtım resepsiyonunda bir araya geldi.

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi tanıtım resepsiyonu başkan Uğur Terzioğlu'nun ev sahipliğinde, konsey üyeleri ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Terzioğlu, resepsiyonda yaptığı konuşmada, 52 üye ile Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi'ni 3 Mart 2016'da kurduklarını söyledi.

Ardından konseye 25 yeni aza geldiği bilgisini veren Terzioğlu, üye olarak Amerika ile iş yapan şirketleri almak istediklerini kaydetti.

Terzioğlu, resepsiyonda, Ahmet Misbah Demircan'a bir plaket takdim etti.

Demircan ise son 200 yıldır dünyada bütün sosyal hadiseleri şekillendiren en önemli şeyin üretim olduğunu, ancak dünyanın bunun yanına pazarlama kavramını da eklediğini bildirdi.

Her şeyin üretim ve pazarlamadan geçtiğini vurgulayan Demircan, Amerika'nın bu konularda çok başarılı olduğunu dile getirdi.

Demircan, ülke olarak hedefin çok daha fazla üretip zenginleşmek olduğunu vurgulayarak, "Daha fazla insanı Amerika'ya götürmek, oradaki know-how'ları almak, iş birliği yapmak ve ülkemizi daha yukarı çekmek bizim görevimiz." şeklinde konuştu.

Yorumlar