"Amazon Prime Day 2023 için duyuru yapıldı: 11 Temmuz'da başlayacak 48 saatlik indirimler

Resmi olarak duyuruldu: Amazon Prime Day 2023 indirimleri 11 ve 12 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağına dair spekülasyonlar haftalarca sürdükten sonra, şirket Pazartesi günü bu yılki Prime Day tarihlerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
"Amazon Prime Day 2023 için duyuru yapıldı: 11 Tem

Cüzdanlarınızı hazırlayın, çünkü Amazon'un büyük indirim etkinliği sadece birkaç hafta uzakta. Resmi olarak duyuruldu: Amazon Prime Day 2023 indirimleri 11 ve 12 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağına dair spekülasyonlar haftalarca sürdükten sonra, şirket Pazartesi günü bu yılki Prime Day tarihlerini açıkladı. Geçen yıl olduğu gibi, etkinlik 4 Temmuz satışlarının sona ermesinden hemen sonra Temmuz ayının ikinci haftasında gerçekleşecek.

  • Erken Prime Day fırsatları şu anda geçerli
  • Amazon cihazlarında %60'a kadar indirim
  • Prime Video kiralama ve satın alma işlemlerinde %50'ye kadar indirim
  • Casper yastıkları, çarşafları, köpek yatakları ve daha fazlasında %40'a kadar indirim
  • Denali araçlarda %27'ye kadar indirim
  • AmazonBasics elektronik ve ofis ürünlerinde %42'ye kadar indirim

Önceki yıllarda olduğu gibi, Amazon Prime Day, Prime abonelerine özel indirimler sunan 48 saatlik bir fırsat şöleni olacak. Takvimdeki en büyük satışlardan biri olan Prime Day için Amazon, 2023 etkinliği hakkında bazı ayrıntılar verdi.

Duyuruda, Sony, Bose, Peloton, Yeti, Victoria's Secret ve Anker gibi markaların önümüzdeki ay yapılacak etkinliğe katılacağı ön izlemesi yer alıyor. Amazon cihazları, AmazonBasics ürünleri ve daha fazlası için erken dönem fırsatlarını seçebilir ve bu fırsatlar şu anda Prime üyeleri için mevcuttur, böylece birikimlere daha erken başlanabilir.

Prime Day için bu yıl birkaç yeni etkinlik özelliği sunulacak; bunlar arasında yalnızca davetlilere özel seçili fırsatlar ve Prime ile Satın Al özelliğini kullanarak Amazon'da alışveriş yaparken tasarruf etme bulunuyor. İlk olarak, Amazon'un 43 inç Fire TV Omni Serisi'nde %75 indirim, SodaStream E-Terra'da %43 indirim, JBL Live 660NC gürültü engelleme kulaklıklarında %55 indirim ve Acer Swift X dizüstü bilgisayarda %36 indirim gibi Prime Day'in en iyi fırsatlarından bazılarının ilk fırsatları sunuluyor. Ayrıca, Anker, Wyze ve Briogeo Hair Care gibi seçkin üçüncü taraf perakendecilerle ortaklık kurarak Prime ile Satın Al indirimleri sunacak.

Amazon Prime Başkan Yardımcısı Jamil Ghani, "Prime Day, Prime üyelerimize derin indirimler ve sevdikleri markaların en iyi tekliflerine erişimle büyük bir anlaşma gibi hissettirmekle ilgilidir. Yalnızca davetli fırsatlarla, Prime deneyimine daha fazla değer katıyoruz ve Prime üyelerimizin inanılmaz fiyatlarla özel kapı zili fırsatlarına sıra beklemeden erişmelerini kolaylaştırdık." dedi.

Prime Day, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çin, Mısır, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Polonya, Portekiz, Suudi Arabistan, Singapur, İspanya, İsveç, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, ABD ve İngiltere gibi uluslararası bir etkinlik olarak gerçekleşecek.

Yorumlar