Alp Kılınç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Alp Kılınç kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Neden gündeme geliyor, mesleği ve işi nedir? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Alp Kılınç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Son dönemlerde bazı internet siteleri ve gazetelerin web sitelerinde haberleri yapılan Alp Kılınç kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve neden gündeme geliyor. İşte Alp Kılınç biyografisi: 

Alp Kılınç bir sosyal medya fenomenidir. Gündeme gelmesinin en büyük nedeni ise ünlü isimler ile yaşadığı polemikler ya da tartışmalar oldu. Şu ana kadar iki isimle olan tartışmasıyla gündeme geldi. 

Bunlardan ilki Hande Erçel olmuştu. Alp Kılınç, kendi sosyal medya hesabından Erçel için, "Bazlama surat" diyerek hakaret etmişti. Erçel ise Kılınç'ı mahkemeye verdi. 

İkincisi ise Nihat Doğan ile yaşadıkları diyalog oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden ünlü isimleri ti'ye aldığı paylaşımlarıyla fenomen olan Alp Kılınç, bu defa Nihat Doğan ile yaptığı bir diyalog ile gündeme geldi. 440 bin TL harcayarak yeni şarkısı ‘Çoğu Gitti Azı Kaldı’ya klip çeken Nihat Doğan, klibinin yayılması için ünlü fenomenden destek isteyince olanlar oldu. Fenomen Alp Kılınç’ın klibi ‘b * k gibi olmuş notuyla paylaşması üzerine Nihat Doğan çılgına döndü. 

Peki Alp Kılınç kimdir? İşte biyografisi:

24 yaşında olan Alp Kılınç aslen Gaziantepli'dir. Ancak başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde yaşadığı biliniyor. 

Alp Kılınç 10 Ağustos 1996 tarihinde Gaziantep ilinde dünyaya geldi.

İstanbul, İzmir, Alanya , Gaziantep, Antalya, Bursa, Nevşehir Rize, Karabük, Sakarya, Orlando - Florida, Trieste ve Marmaris'da yaşadı. Genç yazarlığı ve oyunculuğu ile tanınmaktadır.

Sosyal medya üzerine kendini geliştirerek kısa süre içinde bu alanda tanınan isimler arasına girdi.

Gaziantep Üniversitesi'nde eğitimine devam ediyor.

İtalya'da Trieste Üniversitesi'nde Erasmus değişim öğrencisi olarak Ekonomi Fakültesi'nde çalışmalar yaptı.

Outsourcing (Dış kaynak kullanımı) gelişmekte olan ülkeler için şans mı yoksa sömürü mü? başlıklı tez çalışmasını tamamladı.

Orlando, Florida - ABD'de Disney'in International Collage Program'ında yer aldı.

Milliyet Blog'ta gündemde olan isimler ile özel röportajlar yapıyor.

Bisiklet binmek, yemek yapmak, blog yazmak ve kitap analizleri ilgi alanlarıdır.

Yorumlar