Almanya Wuppertal'de Okulda Bıçaklı Saldırı: 4 Öğrenci Yaralandı

Almanya'nın Wuppertal kentinde bir liseye düzenlenen bıçaklı saldırıda en az dört öğrenci yaralandı. Polis, saldırganı gözaltına aldı.

Google Haberlere Abone ol
Almanya Wuppertal'de Okulda Bıçaklı Saldırı

Almanya'nın batısındaki Wuppertal şehrindeki Wilhelm-Dörpfeld Lisesi'nde yaşanan bıçaklı saldırı, öğrenci ve velileri korku ve panik içinde bıraktı. Yerel saatle sabah 10.00 sıralarında meydana gelen olay, okulun sakin sabah rutinini dehşete dönüştürdü.

SALDIRIDA YARALANAN ÖĞRENCİLER

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, saldırı sonucu en az dört öğrenci yaralandı. Yaralılar, derhal yakındaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. BBC ve Bild gazetesi gibi önemli haber kaynaklarının aktardığına göre, saldırganın bir sınıf arkadaşı olabileceği ve şüphelinin de olay esnasında yaralanmış olabileceği belirtildi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle, saldırıdan sorumlu olduğu düşünülen şüpheli kısa sürede gözaltına alındı. Şüphelinin kimliği ve saldırının motivasyonuna dair detaylar henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis okulda güvenlik önlemlerini artırdı.

OKULDAKİ DURUM KONTROL ALTINDA

Polisin olaya ilişkin yaptığı açıklamada, okulda kontrolün sağlandığı ve tüm öğrencilerin güvende olduğu ifade edildi. Olayın ardından okul yönetimi ve yerel eğitim otoriteleri, öğrenci ve velilere psikolojik destek sunmak için harekete geçti.

Yorumlar