Ali Koç'tan bırakma sinyali

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığını haziran ayında bırakacağının sinyalini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç'tan bırakma sinyali

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, Haziran ayında görevi yeni bir başkana devredeceğini duyurdu. Koç, devam etmesi yönünde gösterilen teveccühe teşekkür ederek, alınan kararın Fenerbahçe için en hayırlı olacağını belirtti.

Kalamış'ta bulunan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Ali Koç, "Haziran ayında yeni bir başkanımız ve yeni bir yönetimimiz olacak." ifadeleriyle adaylık konusundaki tartışmalara son verdi. Koç, Fenerbahçe'nin geleceği için alınan bu kararın önemini vurguladı.

KOÇ'TAN TEŞEKKÜR VE VEDA

"Başkanlığımın devamına dair gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederim. Onur duydum, gururlandım ancak Allah'ın izniyle haziran ayında Fenerbahçe'ye yeni bir başkan ve yeni bir yönetim gelecek." diyerek duygularını ifade eden Ali Koç, Fenerbahçe'nin daha iyi yerlere gelmesi için bu değişikliğin gerekliliğine inandığını belirtti.

SADETTİN SARAN İLE DİYALOGLAR

Başkanlık görevi hakkında Sadettin Saran ile olan diyaloglarına da değinen Ali Koç, Saran'ın kendisinin bir dönem daha devam etmesi gerektiğini düşündüğünü ancak kendisinin bu düşünceye katılmadığını ve Sadettin Saran'ın adaylığının Fenerbahçe için iyi olacağını ifade etti. Bu süreçte imza toplama gerekliliğinin altını çizen Koç, bu adımın önemine dikkat çekti.

Ali Koç'un Fenerbahçe Başkanlığından ayrılacağını açıklaması, kulüpte yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Fenerbahçe camiası, Haziran ayında gerçekleşecek olan başkanlık seçimine odaklanırken, Koç'un veda mesajı ve gelecek için dilekleri, taraftarlar arasında saygı ve takdirle karşılandı. Kulübün geleceği için yapılacak olan seçimler, Fenerbahçe'nin rotasını belirleyecek önemli bir adım olarak görülüyor.

Yorumlar