Ali Ata kimdir?

Ali Ata kimdir nerelidir kaç yaşında ve ne iş yapıyor, neden gündeme geldi?

Google Haberlere Abone ol
Ali Ata kimdir?

Ali Ata kimdir, nerelidir, neden gündeme geldi, ne dedi? İşte detayları:

Ali Ata İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptığı müzikle destek olan sanatçılardan biriydi. 

Anadolu Rock'un yeni temsilcileri arasında gösteriliyor. 

Ata, 2017 yılında İstanbul'da 12 şarkılık albümünün tanıtım gecesinde yaptığı konuşmada, "Özünü yitirmeyen şarkılarla çizgimden asla vazgeçmeyeceğim. Aşktan acıya tebessüm etmekten sancıya; anne özlemine kadar her duyguyu eserlerimde ifade ediyorum. Eksik olan yönlerimizi bazen okuduğumuz eserlerle tamamlamak olmalı işimiz" ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Ata'nın yaptığı şarkılardan biri şöyle:

Ali Ata, son olarak Instagram hesabından yaptığı açıklamada İstanbullulardan özür diledi.

Ata, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söylemişti: 

Özür diliyorum,İstanbul hakkını helal et.Beş yılını çaldığımız için. @ekremimamoglu #ekremimamoğlu #chp #akparti #instagram #istanbul #chpgenclikkollari #akpartigençlikkolları #ankara #manifesto #pişmanlık #özürdilerim #halkımız #aliata
Öncelikle kendimden, ailemden, İstanbul’dan, Sultanbeylilerden, kadınlarımızdan,gençlerden,
işinden olan emekçilerden benden dolayı oy verenlerden özür dilerim.Bu adam tam hayal kırıklığı çıktı. Aldatıldık. Hiç bir icraatı olmayan fenomen gibi sürekli gündem peşinde koşan danışmanları sürekli yediğini, içtiğini sosyal medyaya atan, tecavüzün üstünü ört pas etmelerinden, elinde hiç bir proje olmayan sürekli otogarın temizliğini paylaşan, yandaşcılığın kralını yapan, 16 milyon için herşey çok güzel olacak deyip hepimizi kandırıp, 16 bin eşi dostu çevresine herşeyi güzel yapan bu adam adına tüm İstanbul’lulardan özür diliyorum. Hayatımın en kötü projesi bu adama şarkı yapmak, desteklemek ama her şerde bi hayır vardır. Böylelikle anladık ki bunlar ülkeyi yönetemez. Devlet,vatan,millet diye birşey kalmaz.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ali Ata (@aliataofficial)'in paylaştığı bir gönderi

Yorumlar