Alef 5. Bölüm Özeti

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Alef 5. Bölümde neler oldu. Alef 5. Bölüm izlemek isteyenler ALEF'i nasıl izleyebilir. İşte detaylar...

Alef 5. Bölüm izlemek isteyenler nasıl izlenir diye araştırmaya başladı. Blutv ve FX ortak yapımı olan ALEF dizisi izleyicilerin beğenisini topladı. Alef'in yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 

Alef Başrol Oyuncuları

Kenan İmirzalıoğlu

Ahmet Mümtaz Taylan

Melisa Sözen

Alef sekiz bölüm olarak ilk sezona çıktı.

Alef 1 Nisan dizisi nasıl nereden izlenir?

Kemal ve Settar haliçte bulunan cesetten sonra kendilerini İstanbul’un karanlık, ruhani ve mistik dünyası içinde buluverirler.

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizinin 5. bölümüde yayınlandı. Diziyi FX televizyonunda canlı yayında, aynı saatlerde blutv.com üzerinden izleyebilirsiniz.

Alef dizisi 5. bölüm izle, özeti

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler barındıran dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal ile tecrübeli arkadaşı Settar , İstanbul’da gizemli bir cinayetin peşine düşer.

Hem kişisel hayatları, fikirleri hem de olaylara bakış açıları birbirinden farklı olan bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar da dahil olur.

Üçlü Ekip, seri cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini aralarlar.

Sırlar açığa çıkmaya başladıkça, her bir karakterin geçmişinin hayaletleri de ortaya çıkmaya başlıyor.