Gönül Dağı Son Bölüm İzle Full Tek Parça

Gönül Dağı son bölüm 125. Bölüm full tek parça izle TRT 1'de bu akşam yayınlandı.

Gönül Dağı son bölüm izle 125. Bölüm Full Tek Parça! TRT 1'de 3 Şubat 2024 Cumartesi akşamı yayınlanan Gönül Dağı dizisinin son bölümünü kaçıran hayranları merakla yeni bölümü izlemek için arayışa girdi. 

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

Taner ve Selma, kayalıklardan düşerek ağır yaralanan Yasemin'i zaman kaybetmeden hastaneye yetiştirirler. Selma, daha önce Yasemin tarafından yapılan kötülükleri bir kenara bırakarak onun yanında durur ve destek olur. Yasemin'in kritik sağlık durumu merak konusudur.

Aile içindeki gerilimlerin tavan yaptığı bölümde, Veysel kendisini dolandıran kişilerle yüzleşir ve parasını geri alabilmek için Musti'nin peşine düşer. Veysel, Musti'yi bulduğunda yaşanacaklar izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Hüseyin, beklenmedik bir kaza sonrası Adile'nin evinden ayrılmanın imkansız olduğunu düşünürken, durumun değiştiğini görür. Hüseyin ve ailesi, Ramazan'ın evine gider ve orada yaşanacaklar dikkat çeker.

Sefer ve Hamdi'nin, kaybolan Süslü Badegül'ü arama çabaları da bölümde önemli bir yer tutuyor. İkili, Süslü Badegül'ü bulabilecek midir?