Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi ne zaman başlıyor? Alef dizisi konusu nedir?

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi ne zaman başlıyor? Alef dizisi konusu nedir? sorularının yanıtı Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Alef ilgili bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi ne zaman başlıyor? Alef dizisi konusu nedir?

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi ne zaman başlıyor? Alef dizisi konusu nedir? sorularının yanıtı Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Alef ilgili bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Alef dizisi ne zaman başlıyor, konusu nedir?

Son projesi Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin tutmamasının ardından bir süre suskunluğa gömülen Kenan İmirzalıoğlu daha sonra ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile gündeme gelmişti. İmirzalıoğlu'nun yeni projesi merak edilirken Alef diye bir dizide oynayacağı ortaya çıkmıştı. 

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in yer aldığı dizi BluTV ve FX aynı anda yayına gelecek. Dizinin yönetmeni ise başarılarıyla ödül alan ünlü yönetmen Emin Alper oldu. Diziseverler tarafından merakla beklenen Alef, izleyicileri mistik bir polisiye bilmeceyi çözmeye davet edecek.

Emre Kayış tarafından senaryosu yazılan dizinin ses getirmesi bekleniyor. Mistik bir polisiye olacak dizinin fotoğraf çekimleri için başrol oyuncuları olan Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen bir araya geldi. Dizinin yayınlanmasından önce fotoğrafları paylaşılan dizi şimdiden oldukça dikkat çok dikkat çekti. 

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi ne zaman başlıyor

ALEF KONUSU

İnternet üzerinden yayınlanacak olan dizi sadece 8 bölüm çekilecek. Devamının gelip gelmeyeceği henüz bilinmeyen dizinin konusu da netleşmeye başladı. Mistik bir polisiye dizisi olacak Alef, sahilde bir cesedin bulunmasıyla seyircisini hikayeye bağlayacak. 

Dizi iki dedektifin işlenen seri cinayetleri çözmek için vereceği çabayı işleyecek.

ALEF OYUNCULARI

Dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen bulunurken diğer oyuncular ise şu şekildedir: Ese Dizdar, Osman Alkaş, Rıza Akın, Baran Arslan, Erdem Kaynarca

Yorumlar