AK Parti'den Saadet Partisi'ne önemli çağrı

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Saadet Partisi'ne yaptığı çağrıda, "Saadet Partisi'nin yeri Kaftancıoğlu'nun durduğu yer olmalalı, bu Erbakan hocaya haksızlık" dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den Saadet Partisi'ne önemli çağrı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, katıldığı bir televizyon programında Saadet Partisi'nin Canan Kaftancıoğlu'nun yanında olmaması gerektiğini söyleyerek, 'Bu Milli Görüş'e haksızlık, Erbakan Hoca'ya haksızlıktır' ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Habertürk'te katıldığı programda, Başkan Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk ile görüşmesini değerlendirdi. Turan, Saadet Partisi'ne de önemli çağrıda bulundu.

Saadet Partisi'nin ilişkilerini gözden geçirmesi gerektiğini belirten Bülent Turan, "Saadet Partisi'nin olduğu yer Canan Kaftancıoğlu'nun olduğu yer olamaz, olmamalıdır. Bu Milli Görüş'e haksızlık, Erbakan Hoca'ya haksızlıktır. Bu yüzden, görüşmeleri kıymeti buluyorum. Sonucu nereye evrilirse evrilsin. Yoksa yüzde 1 aldık almadık önemli değil. Bu ülkenin büyümesini, ülkenin her yerde güçlenmesini isteyen kim varsa, bence yeniden aynaya bakıp ilişkilerini gözden geçirmeli." ifadelerini kullandı.

İstanbul seçimlerine de değinen Turan, 'Bizde umutsuzluk olmaz, dersimizi alır devam ederiz. İstanbul ve Ankara yol kazasıydı, geri alacağız. Bazı hatalarla kaybettik ama seçim olsa kazanırız'' ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar