AK Parti ile Yeniden Refah görüşmeleri tamamlandı

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında gerçekleştirilen görüşmeler tamamlandı. YRP'li Kılıç, yeni bir görüşme olmayacaını nihai kararın Cuma günü açıklanacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti ile Yeniden Refah görüşmeleri tamamlandı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıç, AK Parti ile yapılan ittifak görüşmelerinin tamamlandığını ve bundan sonra yeni bir görüşmeye ihtiyaç duyulmadığını ifade etti.

31 MART 2024 YEREL SEÇİMLERİ İÇİN HAZIRLIKLAR

Kılıç, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik partinin hazırlıklarına devam ettiğini belirtti. Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçim beyannamesinin 10 Şubat tarihinde Ankara'da kamuoyuna açıklanacağını duyurdu. Beyanname, çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar, engelliler, çalışanlar ve çalışmayanlar gibi tüm sosyal statüler için yeni bir hayat ve güvenli bir gelecek vaadi içerecek. Ayrıca büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adaylarının da bu tarihte açıklanması planlanıyor.

İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ VE NİHAİ KARAR

Kılıç, ittifak görüşmeleriyle ilgili olarak heyetler arasındaki görüşmelerin tamamlandığını ve tarafların gerekli görüş alışverişlerini tamamladığını söyledi. Genel Başkan Fatih Erbakan'ın gerekli değerlendirme ve istişareleri yapacağını ve nihai kararını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağını belirtti. Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerine yönelik ittifak arayışlarına ilişkin görüş ve yaklaşımı, Genel Başkan Erbakan tarafından cuma günü saat 14.30'da İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak.

Kılıç, alınacak kararın ve atılacak adımların herkes için, Türkiye için hayırlara vesile olmasını dilediğini ifade etti.

Yorumlar