Adana Tarım Fuarı çiftçileri bekliyor

"Traktörlerimizin yanı sıra Case IH Density Balya Makinesi ve Yeni Tasarım RedPro Toprak İşleme Makineleri gibi ekipmanlarımız da çiftçilerimiz en üst seviyede verimlilikle toprağını işlerken destekçisi olacak"

Google Haberlere Abone ol
Adana Tarım Fuarı çiftçileri bekliyor

TürkTraktör markası Case IH, 16. Adana Uluslararası Tarım Fuarı'nda en güncel emisyon seviyesine sahip traktörleri, tarımsal ekipmanları ve hassas tarım ürünleriyle Çukurova çiftçisinin beğenisine sundu.

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen TürkTraktör Ticari İş Lideri Ahmet Canbeyli, çiftçinin göz bebeği haline gelen Case IH’in en yeni teknolojiye sahip ürünlerini Çukurova çiftçisiyle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Canbeyli, şunları kaydetti:

"Case IH'in Faz 5 emisyon seviyesindeki çevreci motorlara sahip en yeni modellerinden Case IH Puma CVX AFSC, Case IH Puma 260 ve Farmall X serisini Adana’da çiftçilerimizin beğenisine sunduk. Traktörlerimizin yanı sıra Case IH Density Balya Makinesi ve Yeni Tasarım RedPro Toprak İşleme Makineleri gibi ekipmanlarımız da çiftçilerimiz en üst seviyede verimlilikle toprağını işlerken destekçisi olacak."

- İndirim, yakıt puan ve sabit fiyat kampanyası

Fuara özel kampanya kapsamında Case IH Puma ve Optum model traktör alanlara 100 bin lira değerinde, tüm ekipman alımlarında ise 10 bin lira değerinde Opet Yakıt Puan hediye ediliyor.

Çiftçilere kasım ayında Case IH markalı yerli traktör alımlarında, tüm ekipmanlarda geçerli 15 bin lira indirim sunuluyor.

800 bin liraya varan 3 yıl vadeli uygun faiz oranları ve yıl sonuna kadar yapılan yerli traktör alımlarında sabit fiyat kampanyası da fırsatlar arasında yer alıyor.

Yorumlar