A Milli Takım, New Jersey'de rejerasyon çalışması yaptı

A Milli Futbol Takımı, yarın New Jersey'de Amerika Birleşik Devletleri ile oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarına salonda yaptığı rejenerasyon çalışması ile başladı.Ay yıldızlı ekip, 9 Eylül'de deplasmanda oynayacağı İzlanda...

Google Haberlere Abone ol
A Milli Takım, New Jersey'de rejerasyon çalışması yaptı

A Milli Futbol Takımı, yarın New Jersey'de Amerika Birleşik Devletleri ile oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarına salonda yaptığı rejenerasyon çalışması ile başladı.

Ay yıldızlı ekip, 9 Eylül'de deplasmanda oynayacağı İzlanda maçıyla başlayacak 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda ABD'nin başkenti Washington'da Honduras ile oynadığı ve 2-0 kazandığı maçın ardından özel uçakla New Jersey'e geçen A Milliler, karşılaşmanın oynanacağı Red Bull Arena Stadyumu antrenman sahasında yapılması planlanan antrenmanı iptal ederek, konakladıkları Westin Hotel'in spor salonunda rejenerasyon çalışması yaptı.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu tarafından basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ardından futbolcular otelde dinlenmeye çekildi.

Bu arada Fatih Terim ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı ise bugün yerel saatle 13.00'te (TSİ 20.00) yapılacak.

A Milli Futbol Takımı, yarın New Jersey'de TSİ 21.00'de ABD ile karşılaşacak. Milli takımın mücadelesi Show TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

ALPER POTUK KAMPTAN AYRILDI

Bu arada A Milli Futbol Takımı'nın Honduras ile önceki gün oynadığı özel maçta sol omzunda AC eklem çıkığı geçiren Alper Potuk, tedavisine İstanbul'da devam edilmek üzere aday kadrodan çıkarıldı.

Fenerbahçe sağlık ekibiyle yapılan görüşmeler ve oyuncunun isteği de dikkate alınarak, sakatlığın tedavisinde zaman kaybedilmemesi için milli futbolcunun bir an önce yurda dönmesine karar verildi. Alper, gece saatlerinde kamptan ayrılarak Türkiye'ye hareket etti.

CİHAN

Yorumlar