2024 Nesibe Aydın Bursluluk Sınav Takvimi Açıklandı

Nesibe Aydın Okulları 2024 bursluluk sınavları için aday öğrenci başvuruları başladı. Antalya, Diyarbakır, Gaziantep ve daha birçok ilde gerçekleşecek sınavlara dair detaylar burada!

Google Haberlere Abone ol
2024 Nesibe Aydın Bursluluk Sınav Takvimi Açıkland

Nesibe Aydın Okulları, 2024 akademik yılı için bursluluk sınav takvimini açıkladı. 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Kocaeli, Konya ve Mersin'deki Nesibe Aydın Okulları'nda gerçekleştirilecek sınavlarla ilgili detaylar duyuruldu. Ayrıca, Aksaray, Düzce, İzmir ve Malatya'da yer alan Yıldızlar Okulları için de başvuruların alındığı bildirildi. Aksaray, Alanya, Düzce, İzmir ve Malatya için bursluluk sınav tarihleri ise 17-18 Şubat olarak belirlenmiş durumda. 

Sınav Yönergesi ve Başvuru Bilgileri

Aday öğrenciler ve velileri, sınav yönergesine ve başvuru işlemlerine Nesibe Aydın Okulları'nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirler. Bu önemli sınav, öğrencilerin akademik başarılarını değerlendirirken, aynı zamanda kişisel gelişim ve rehberlik alanlarında da destek sunmayı amaçlıyor.

E12 EĞİTİM PLATFORMU TANITIMI

Bursluluk sınavıyla birlikte, Nesibe Aydın Okulları'nın çevrimiçi eğitim ve öğrenme platformu E12 de tanıtıldı. Eğitim tasarımcıları, alanında uzman öğretmenler, yazılım mühendisleri ve pedagogların iş birliği ile hazırlanan E12, 500 binden fazla soru, 40 bin dakikadan fazla konu anlatım videosu ve 300 binin üzerinde video çözümlü soru içeriyor. Platform, Milli Eğitim Bakanlığı'nın güncel müfredatına uygun olarak hazırlanmış içerikleri sunuyor.

Nesibe Aydın Okulları ve E12'nin misyonu, akademik başarıya sahip, öğrenen, sorgulayan, yenilikçi düşünebilen ve açık fikirli bireyler yetiştirmektir. E12 platformu, öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin en önemli destekçisi olmayı hedefliyor. Platformun sunduğu içeriklerle öğrencilerin eğitim süreçleri takip edilerek, eksik konuları kazanım bazında belirlenip gelişimleri sağlanıyor. Bursluluk sınavına kayıt adresi ise şöyle: https://yildizlar.e12.com.tr/

Yorumlar