2020 Magnum Porsche çekilişi ne zaman?

2020 Magnum Porsche çekilişi ne zaman, kuralar ne zaman çekiliyor soruları kampanyaya katılanlar tarafından merak deiliyor. İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
2020 Magnum Porsche çekilişi ne zaman?

Magnum tarafından düzenlenen iki adet Porsche kazanma fırsatı kampanyası devam ediyor. Kampanyaya katılım sağlayan tüketiciler, 2020 Magnum Porsche çekilişi ne zaman? Diye soruyor. Peki, çekiliş ne zaman yapılıyor? İşte detaylar: 

Magnum tarafından Milli Piyango İdaresi'nin gözetiminde düzenlenen 2 adet Porsche kazanma kampanyası magnum dondurmalarını alarak çubuklardaki şifreleri ilgili yerlere gönderenler katılabiliyor. Kampanyaya katılanlar yapılacak çekilişte 2 adet Porsche'den birini kazanma şansını yakalıyor.

Kampanya Magnum dondurmalarının çatı kuruluşu olan Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. tarafından düzenleniyor. 

Magnum Porsche kampanyası 1 Nisan 2020 tarihi itibariyle başladı. Kampanya, 30 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar devam edecek. Bu süre kapsamında magnum dondurmalarını yedikten sonra çubuklarının üzerinde bulunan şifreleri SMS veya internet sitesi üzerinden gönderenler kampanyaya katılmış olacaklar. 

Kampanyada bazı ürünlerin iki çekiliş hakkı bulunuyor. Bunlar "Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Cookie, Yakut" ürünleridir. 

Tek çekiliş hakkı bulunan ürünler ise, "Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Cookie&Badem, Mini Beyaz&Classic, Mini Yakut&Beyaz"dır. 

Bu ürünlerin çubuklarında yer alan şifreler ya SMS yoluyla 2992'ye ya da magnum.com.tr adresindeki formu doldurduktan sonra gönderilmesi gerekiyor.

SMS göndermek isteyenler 1 TL mesaj ücreti ödüyor. Vodafone aboneleri ise 65 kuruş ücret ödemek zorunda. Bu nedenle internet üzerinden göndermek daha mantıklı.

Kampanya sonucunda katılımcılardan iki kişi Porsche Cayman 1998cc 300hp Benzinli 2019 Model Otomobil kazanacak. Otomobilin şu anda piyaa değeri 800 bin TL'dir. 

ÇEKİLİŞ NE ZAMAN?

Magnum Porsche çekilişi 13 Ekim 2020 Salı günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Kura çekilişi İstanbul'da Beyoğlu ilçesi sınırları içinde bulunan Sütlüce'deki şirket binasında noter huzurunda çekilecek. 

Magnum çekilişi sonucunda Porsche kazanan talihliler 17 Ekim 2020 Cumartesi günü yayınlanacak Hürriyet Gazetesi'nin Cumartesi ekinde duyurulacak.

Geçen yıllarda kazananların isimleri magnum.com.tr üzerinden de aynı gün yayınlanmıştı. Bu nedenle Cumartesi gününü beklemek zorunda değilsiniz.

Kampanyada kazanılan arabaların KDV ve ÖTV'leri de şirket tarafından karşılanmak zorunda.

Yorumlar