İnsan Ken bebeğin son hali dehşete düşürdü...

İnsan Ken bebek Rodrigo Alves, peş peşe geçirdiği ameliyatlar yüzünden defalarca doktorlar tarafından uyarıldı ancak Alves uyarılara kulak asmadı.

Google Haberlere Abone ol
İnsan Ken bebeğin son hali dehşete düşürdü...

Rodrigo Alves, peş peşe geçirdiği ameliyatlar yüzünden defalarca doktorlar tarafından uyarıldı ancak Alves uyarılara kulak asmadı.

Hayalindeki gibi görünmek için ameliyat masasına yatan Alves, bu kez ameliyat olmak için Prag'a gitti.

Uzun yıllar boyunca geçirdiği ameliyatlar sonrasında hedeflediği görüntüye ulaşmaya başlayan Alves, ameliyattan sonraki görüntüsüyle korkuttu.

İnsan Ken bebek olarak tanıdığımız Brezilya doğumlu 34 yaşındaki Rodrigo Alves, bu görünüme kavuşmak için 60 kez operasyon geçirdi.

Dudak ve burun ameliyatları, botoks, dolgular, çene ameliyatı, karın kası ameliyatı, saç nakli, yüz germe gibi daha birçok operasyon için bıçak altına yatan Alves, en son ince bir bele sahip olmak için kaburgalarını aldırdı.

Alves, yaptığı bir açıklamasında şunları söylemişti:

"Çocukken bir kız gibi göğüslerim vardı. Okulda benimle 'patates kafa' diye dalga geçiyorlardı. 7 yaşındayken beni merdivenlerden itmişlerdi. Şişman, çirkin ve biçimsiz olduğum için depresyondaydım. İstediğim tek şey Brezilyalı standartlarında bir yakışıklılıktı, bu sayede toplumun beni kabul etmesini istedim."

Yorumlar