Büro Yönetimi ve Sekreterlik mezunları kadro bekliyor!

100 bine yakın mezunu olan büro yönetimi ve sekreterlik bölümü mezunları kadro bekliyor!

Google Haberlere Abone ol
Büro Yönetimi ve Sekreterlik mezunları kadro bekliyor!

SonHaberler | Haber Merkezi

Türkiye'de hemen hemen her bölüm mezunlarının sorunu olan farklı bölümlere kadro verilmesi veya kadro sayısının az olması Büro Yönetimi ve Sekreterlik mezunlarına isyan ettirdi. Adaylar 100 bine yakın mezun olmasına rağmen 100'ü bile bulmayan alımların yapılmasına tepki gösterdi. Twitter ve Facebook'ta organize olay Büro Yönetimi ve Sekreterlik mezunu memur adayları seslerini yetkililere duyurmaya çalışıyor.

Adaylar Yetkililerin Sorunlarına Çare Bulmasını Bekliyor

Kamuda doluluk oranının çoğalması ve Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü dışından olan adaylarında tercih verebilmesi ve kurumlar tarafından az kadro talep edilmesi bölüm mezunu memur adaylarını mağdur ediyor. Adaylar yetkililerden bu sorunların çözülmesini istiyor.

Adaylar Sosyal Medya Aracılığıyla Sesini Duyurmaya Çalışıyor

Sosyal medyada gruplar oluşturarak ve hashtag açarak sesini duyurmaya çalışan memur adayları kadro sayılarının arttırılmasını istiyor. Adayların sosyal medyada yaptıkları yorumlardan birkaçını paylaşıyoruz. 

İşte o yorumlar:

Vedat: #AdaletiYok Önlisans 3179 kodlu Büro Yönetimi ve sekreterlik mezunları mağdur,kadro istiyor.

Fatma: @suleymansoylu Sayın Bakanım
3179 büro yönetimi ve sekreterlik bölümü bu haziran atamasında çok mağdur edildi.kadrolarımızı istiyoruz

Çğdem: 100.000 büro yönetimi ve sekreterlik mezununa kadro istiyoruz. Artık mağdur edilmek istemiyoruz. Lütfen duyun bizi

Yorumlar