Zavoli 'Dursun Çavuş' filminin ana sponsoru oldu

İtalyan’ın dünyaca ünlü LPG ve CNG otomotiv sistemleri şirketi Zavoli, çekimleri tamamlanan “Dursun Çavuş” filminin ana sponsorluğunu üstlendi.

Google Haberlere Abone ol
Zavoli 'Dursun Çavuş' filminin ana sponsoru oldu

İtalyan’ın dünyaca ünlü LPG ve CNG otomotiv sistemleri şirketi Zavoli, çekimleri tamamlanan “Dursun Çavuş” filminin ana sponsorluğunu üstlendi. Filmin senaristi ve yönetmeni Ali Avcı, İstanbul’da sinema eleştirmenleri, basın mensupları, gazete köşe yazarları ve oyuncuların da katıldığı yemekli bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Avcı, burada yaptığı konuşmada, Zavoli Şirketler Grubu'nun bu sponsorlukla Türk sinemasına güç kattığını, ayrıca sektörü yeni eserler için cesaretlendirdiğini söyledi. Avcı, “Sanatsever, çevreci ve girişimci kişiliğinden dolayı Zavoli Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İhsan Fırat’a ve ekibine teşekkür ederim. Filmi Adıyaman’da çekerken aynı duyarlılığı gösteren, bizi sahiplenen herkese teşekkür borcum var.” dedi.

Yerel bir siyasetçinin gerçek yaşam öyküsünden esinlenerek hazırlanan filmde Perihan Savaş, Turan Özdemir, Sinan Bengier, Umut Oğuz, Oğuzhan Yıldız, Burçin Abdullah, Seden Kızıltunç ve Yunus Bülbül gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor. Dursun Çavuş, mart ayında vizyona girecek. CİHAN

Yorumlar