'Recep İvedik' bu kez Maldivler'den güldürecek

Sinemaseverler bu hafta 'Recep İvedik' serisinin dördüncüsüyle buluşuyor. İvedik’in İstanbul’da başlayan macerası bu kez Maldivler’de katıldığı Survivor'da devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
'Recep İvedik' bu kez Maldivler'den güldürecek

Sinemaseverler bu hafta 'Recep İvedik' serisinin dördüncüsüyle buluşuyor. İvedik’in İstanbul’da başlayan macerası bu kez Maldivler’de katıldığı Survivor'da devam ediyor. Togan Gökbakar’ın yönettiği film de Şahan Gökbakar, İrfan Kangı, Barış Gül ve Cem Korkmaz rol aldı.

ŞARKI SÖYLEYEN KADINLAR

Muhtemel bir deprem nedeniyle İstanbul’un adalarından birinin boşaltılma kararı alınmıştır. İnsanlar akın akın oradan ayrılırlar ancak küçük bir kesim bu karara uymayarak kalmakta ayak direr. Etrafta kıyamet arifesini andıran bir atmosfer hüküm sürerken geride kalanlar için hayat koşulları günden güne zorlaşacaktır. Film, yaşamları farklı engellerle sıkıştırılmış bir grup kadının, inanç, cesaret ve enerji ile hayatın farklı boyutlarına yaptıkları insani serüvenlerine eşlik ediyor. Trajedilerini, isyan ve hayat şarkılarıyla dönüştüren bu kadınlar, bir türlü çıkamadığı çocukluğuyla erkekliğinde boğulan Adem’i elinden tutmalarıyla, insan olmanın eşsizliğini tattırıyorlar. Binnur Kaya, Philip Arditti, Kevork Malikyan ile Deniz Hasgüler’in oynadığı 'Şarkı Söyleyen Kadınlar'ı Reha Erdem yönetti.

RECEP İVEDİK 4

Recep İvedik seri filmlerinin dördüncüsünün fragmanı sinema izleyicisiyle paylaşılır paylaşılmaz milyonlar tarafından izlendi. Fenomen haline gelen ve izlenme rekorları kıran serinin yenisi Recep İvedik 4’ün fragmanı sadece üç günde üç milyon tarafından izlendi. Kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konu olan fragman hakkında, filmin beklentiyi fazlasıyla karşılayacağına dair yorumlar yapıldı. İvedik’in İstanbul’da başlayan maceraları, Maldivler’de ıssız bir adada katılacağı yarışmaya kadar uzanıyor ve izleyicisine yine kahkaha garanti ediyor. Togan Gökbakar’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, "Recep İvedik 4"te, Şahan Gökbakar, İrfan Kangı, Barış Gül, Cem Korkmaz rol aldı.
CİHAN

Yorumlar