Mustafa Ceceli, hayranlarını coşturdu

Mustafa Ceceli, Vialand Tema Park’ta düzenlenen konserde hayranlarıyla buluştu. Konsere katılanlar Ceceli’nin söylediği şarkılarla bazen duygulandı bazen de coştu.Vialand Tema Park şelale önünde Mustafa Ceceli konseri gerçekleşti. Konsere...

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Ceceli, hayranlarını coşturdu

Mustafa Ceceli, Vialand Tema Park’ta düzenlenen konserde hayranlarıyla buluştu. Konsere katılanlar Ceceli’nin söylediği şarkılarla bazen duygulandı bazen de coştu.

Vialand Tema Park şelale önünde Mustafa Ceceli konseri gerçekleşti. Konsere katılanlar Ceceli’nin seslendirdiği şarkılarla bazen duygulandı bazen coştu. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Mustafa Ceceli, öğrencilerin yoğun isteği üzerine sahneden aşağı inerek öğrenciler ile selamlaştı. Davul, darbuka, org ve bateri çalan Ceceli söylediği oyun havalarıyla da hayranlarına unutamayacağı bir gün yaşattı.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Ceceli, konsere katılanlara teşekkürlerini ileterek konser alanından ayrıldı. Öte yandan, yetkililer gün içerisinde aralıklarla yağan yağış dolayısıyla okulların rezervasyonunu iptal ettiğini ve katılımın beklenenden az olduğunu söyledi.

CİHAN

Yorumlar