Bafralı üç şair ve yazara ödül verilecek

Bafralı şair ve yazar Oktay Zerrin, Bafra Kültür Sanatları Derneği (KÜSADER) Başkanı Gülseren Akdaş ve üye Gülay Coşkun Altınsoy'a, "Uluslararası Sanat Projesi" ödülü veriliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bafralı üç şair ve yazara ödül verilecek

Bafralı şair ve yazar Oktay Zerrin, Bafra Kültür Sanatları Derneği (KÜSADER) Başkanı Gülseren Akdaş ve üye Gülay Coşkun Altınsoy'a, "Uluslararası Sanat Projesi" ödülü veriliyor. Bafralı şair ve yazarlar, ödüllerini 26 Ocak 2014 tarihinde Ankara'da düzenlenecek törende alacak.

1. Uluslararası Duygu ve Düşüncelerini Yazanlar ve Sanat Projesi Kültür ve Sanat Şöleni'nde Zerrin, Akdaş ve Altınsoy ödüle lâyık görüldü. Üç Bafralı sanatçı da Ankara Başkent Öğretmenevi'nde Kültür Sanat Şöleni ve imza günü Etkinliklerine katılacak. Bafra'yı temsilen birer başarı plaketiyle onurlandırılacaklar. Şair yazar Oktay Zerrin, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Türkiye genelinde yaklaşık 150 şair, yazar, gazeteci, televizyon yapımcısı, sunucu ve spikeri, edebiyat sitesi sahipleri, şarkı sözü yazarları, besteciler, eğitimciler gibi değişik meslek ve sanatçı grubuna dahil kişilere, Basın Ödülleri de dahil ödülleri törenle verilecek." dedi. CİHAN

Yorumlar