Aydınlı yönetmen, 'Süper İncir'in kamera arkasını da beyaz perdeye taşıyor

'Süper İncir' filmi ile başarıyı yakalayan Aydınlı yönetmen Kerem Sarı, bu filmi çekme hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Didim ilçesinde çekimlerine başlanan filmin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını da Kerem Sarı yapıyor. "Süper...

Google Haberlere Abone ol
Aydınlı yönetmen, 'Süper İncir'in kamera arkasını da beyaz perdeye taşıyor

'Süper İncir' filmi ile başarıyı yakalayan Aydınlı yönetmen Kerem Sarı, bu filmi çekme hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Didim ilçesinde çekimlerine başlanan filmin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını da Kerem Sarı yapıyor. "Süper İncir’de amacımız Aydın’ı ve inciri tanıtmaktı bu hedefimize ulaştık" diyen Yönetmen Kerem Sarı, "Bu filmimizin konusu Süper İncir’i çekerken yaşadıklarımızdan oluşacak. Filmin adını, filmler 3 - 2 – 1 Motor diyerek başlar. Biz de bu filmimizin adını bundan esinlenerek “3-2-1 Kestik” olarak belirledik. Burada filmi çekemedik manasına geliyor." dedi.

Film oyuncuları ve ekibiyle birlikte Aydın’da basına bilgi veren Yönetmen Kerem Sarı, Türk sinemasının 100. yılını yaşadığı bu günlerde, sinemanın sadece İstanbul’dan ibaret olmadığını göstermek istediklerini söyledi. Yeni filminde geçen yıl vizyona giren ve yaklaşık 30 bin kişinin izlediği Süper İncir’deki hataları yapmayacaklarını belirten Sarı, "Bu filmde öğrendiğimiz çok hatalarımız oldu. Süper İncir’de amacımız inciri ve Aydın’ı tanıtmaktı. Amacımıza ulaştık. Parada pulda gözümüz yoktu. Süper İncir’den çok az bir borucumuz kaldı. Ucu ucuna ancak denk geldi. Aydın’da iki adam bir araya gelip bir iş beceremez demişlerdi. Süper İncir’de bir ayara geldik, başarıya ulaştık. Bu filmde Süper İncir’in sıkıntılarını anlatacağız. Bir film çekip sıkıntılarını dünyaya duyurmaya çalışan köylülerin hikayesi olacak. Komedi olacak. Filme de çekimlere başlangıç olan 3 – 2 – 1 Motor dendiği için biz de bu filmimizin ismini “3 – 2 – 1 Kestik” olarak uygun gördük." dedi.

Turistik parkta düzenlenen toplantıya filmin yapımcılığını ZAYKA yapım yapacak. Başrollerde, Mustafa Kılınç, Recep Yener ve Nuri Yiğit olacak. Filmde Yakup Yavru, Recep Yener, Gülnihal Demir, Umut Oğuz,Nihat Kapız gibi oyuncular da yer alacağı filmin Yönetmen Yardımcılığını da Zafer Kaya yapacak. yerli halkın da rol aalcağı film,Eylül ayı sonunda vizyona girecek.

CİHAN

Yorumlar