Ankara Müzik Festivali yarın başlıyor

Uluslararası Ankara Müzik Festivali, yarın 33'üncü kez sanatseverlerle buluşacak

Google Haberlere Abone ol
Ankara Müzik Festivali yarın başlıyor

Her türden müziğin seçkin örneklerini sanatseverlerle buluşturan Uluslararası Ankara Müzik Festivali, yarın 33'üncü kez sanatseverlerle buluşacak

Açılış konserini, 4 Nisan'da, MEB Şura Salonu'nda şef Fazlı Orhun Orhon yönetimindeki Ankara Gençlik Senfoni Orkestrası ile çalışmalarını İngiltere Kraliyet Akademisi'nde sürdüren genç piyanist Tolga Atalay Ün gerçekleştirecek.

Festival programı kapsamında, 7 Nisan’da Aniello Desiderio's Quartetto Furioso konser verecek. 12 Nisan’da ise Kafig Dance Ensemble & Debussy Quartet topluluğu sahne alacak.

Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası 13 Nisan'da, Steven Isserlis ve Connie Shih 16 Nisan'da, Camerata Orphica 19 Nisan’da, New York Gypsy All Stars 21 Nisan’da, Jin Myung Vurmalılar Topluluğu 23 Nisan’da, Yurodny Ensemble 25 Nisan’da, CSO Çello Quartet 26 Nisan’da, Sierra Ensemble 27 Nisan’da sanatseverlerle bir araya gelecek.

Festivalin kapanışını ise Rauf Abdullayev şefliğinde, keman sanatçısı Toğrul Ganiyev ve piyanist Murat Adıgüzelzade solistliğindeki Azerbaycan Devlet Senfoni Orkestrası MEB Şura Salonu'nda 30 Nisan’da yapacak.

Biletleri 25 ile 90 liradan satışa sunulacak.

Kaynak: AA

Yorumlar