3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi tarafından düzenlenen 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı.

Google Haberlere Abone ol
3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi tarafından düzenlenen 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. Bu yılki yarışmada; Serbest, doğa ve eğitim kategorileri bulunuyor.

3 yıldır düzenlenen yarışmada son başvuru tarihi 28 Mayıs. Yarışmada bu yıl 30 ödül verilecek. Açıköğretim Fakültesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra kurulduğu günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri geliştiren ve çeşitli etkinlikleri destekleyen Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması ile fotoğrafçılık sanatına ilişkin duyarlılık geliştirme yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Finansbank A.Ş. sponsorluğunda gerçekleştirilen III. Ulusal Fotoğraf Yarışması “Serbest” ve “Doğa” genel kategorilerinin yanı sıra “Eğitim” özel temasında düzenlenmektedir. III. Ulusal Fotoğraf Yarışması’na fotoğrafçılıkla amatör ya da profesyonel olarak ilgilenen tüm sanatseverler davetlidir.” denildi.
CİHAN

Yorumlar