Yozgat İl Jandarma Komutanlığı personelinden hasta ziyareti

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı rütbeli personeli, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175.

Google Haberlere Abone ol
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı personelinden hasta ziyareti

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı rütbeli personeli, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 'Kanser Haftası' münasebetiyle Yozgat Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Ziyarette askeri personel, hastanede yatan hastalara çeşitli hediyeler verdi. Hastalarla sohbet ederek moral veren jandarma personeli bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu belirtti.

Hastanede yatan vatandaşlar ise ziyaretlerinden dolayı jandarma personeline teşekkür etti. Yunus Doğan isimli hasta yakını jandarmanın ziyaretlerinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek, “Bizim için supriz oldu. Dayım, ameliyat nedeni ile 3 gündür hastanede yatıyordu, ziyaretine geldim ve jandarma ekiplerini gördüm, çok mutlu oldum. Bizler genelde askerimizi kışlada, ya da görev başında görüyorduk ama şimdilerde sürekli sosyal faaliyetlerde bulunuyorlar. Jandarma teşkilatı bizim göz bebeğimizidir. Ülkemizin huzur ve güvenliğinin de teminatıdır. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve tüm teşkilata teşekkür ediyorum." dedi.

Hüseyin Yılmaz, isimli hastada jandarmayı görünce çok mutlu olduğunu ve duygulandığını söyledi. Yılmaz, "Jandarma personelimizden Allah razı olsun. Onları karşımda görünce çok mutlu oldum. benim yeğenim de jandarma teşkilatında görev yapıyor, onlar bizim gururumuzdur. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum."d iye konuştu.

CİHAN

Yorumlar