Yenimahalle aşırı yağışlara karşı teyakkuzda

Aşırı yağışlar Ankara’da hayatı felç ederken Yenimahalle Belediyesi olası taşkınlara ve sel baskınlarına karşı gerekli önlemleri aldı.Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan kriz masası...

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle aşırı yağışlara karşı teyakkuzda

Aşırı yağışlar Ankara’da hayatı felç ederken Yenimahalle Belediyesi olası taşkınlara ve sel baskınlarına karşı gerekli önlemleri aldı.

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan kriz masası ekipleri, ilçe genelinde teyakkuza geçti. Vatandaşların yağışlar nedeniyle mağdur olmaması için gerekli bütün önlemleri alan yaklaşık 70 kişilik kriz masası ekipleri, gelen ihbarlara da anında müdahale etti.

Yenimahalle genelinde dört koldan çalışma başlatan ekipler, trafiğin normal seyrinde akması için bir yandan yollarda biriken suları arazözler ile çekerken bir yandan da olası su baskınlarına karşı alarma geçti.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden gelen uyarıları an be an takip eden Kriz Masası, yağışların yoğun olduğu bölgelere de ekip sevk etti. Ekipler, yağışların devam etme olasılığına karşı 7/24 alarmda olacak. Vatandaşlar, 3150458 numaralı telefonu arayarak kriz masasına ihbar ve şikayetlerini iletebilecek.

CİHAN

Yorumlar