Vali Barut, Türkiye birincilerini ödüllendirdi

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG), sınavında Türkiye birincisi olan öğrenciler, Sivas Valisi Alim Barut tarafından altınla ödüllendirildi. Cumhuriyet Üniversitesi(CÜ) Ortaokulu öğrencileri Aybars...

Google Haberlere Abone ol
Vali Barut, Türkiye birincilerini ödüllendirdi

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG), sınavında Türkiye birincisi olan öğrenciler, Sivas Valisi Alim Barut tarafından altınla ödüllendirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi(CÜ) Ortaokulu öğrencileri Aybars Kağan Başaran, Berfin Gölbaşı, Aycan Topcu, C.Ü. Özel Mahir Özduman Ortaokulundan Pelin Gökçe Türkay ile Final Ortaokulundan Nevalnur Zeynep Gürkan’ı altınla ödüllendiren Vali Alim Barut, bir vali olarak bu gururu yaşamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Bu başarıyı yaşattıkları için öğrencilere teşekkür eden Vali Barut, velilerini ve öğretmenlerini kutladı. Aynı zamanda öğrencilerin bugün karne aldığını hatırlatan Vali Alim Barut, "İlk ve ortaöğretimde 125 bin öğrenci karne aldı, demek ki, nüfusun 5’te biri gençlerden oluşuyor. Bu kadar gencin arasında böyle sivrilen öğrencileri de bulmak ayrıca mutluluk verici." dedi.

Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ile Okul Müdürleri ve öğrenci velileri de katıldı.

CİHAN

Yorumlar