Vali Aydın: Şehit ve gazi aileleri ile köy korucularına sahip çıkmak büyük onur

Siirt Valisi Ahmet Aydın, şehit ve gazi aileleri ile köy korucularına sahip çıkmanın büyük onur olduğunu belirterek, "Bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde şehit ve gazi ailelerimize ve kahraman köy korucularımıza destek olmaya devam edeceğiz.

Google Haberlere Abone ol
Vali Aydın: Şehit ve gazi aileleri ile köy korucularına sahip çıkmak büyük onur

Siirt Valisi Ahmet Aydın, şehit ve gazi aileleri ile köy korucularına sahip çıkmanın büyük onur olduğunu belirterek, "Bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde şehit ve gazi ailelerimize ve kahraman köy korucularımıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, Siirt Valisi Ahmet Aydın’ı ziyaret etti. Siirt Polisevi'nde gerçekleştirilen ziyarette; İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Diyarbakır Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Seyithan Karadağ, Bingöl Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Salih Kişi, Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Lütfü Yiğit ile Siirt ve ilçelerindeki şehit ve gazi ailelerinin dernek başkanları katıldı.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, şehit ve gazi ailelerine, köy korucularına sahip çıkmak, sorunlarıyla dertleriyle ilgilenmenin kendileri için en büyük onur olduğunu ifade etti. Devletin, her zaman maddi ve manevi yanlarında olduğuna işaret eden Aydın, "Kapımız sizlere her daim açıktır. Sevinçleriniz sevincimiz, üzüntüleriniz de üzüntümüzdür. Bu fedakârlıklarının karşılığı olarak bizler de her zaman yanlarında olacağız. Valiliğimiz ve bağlı birimlerimiz olarak, korucularımızın çözebileceğimiz her türlü sorununu çözme gayretindeyiz. Görev yerleri ve çalışma koşullarıyla ilgili bir takım iyileştirmeler yapıldı. Bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde şehit ve gazi ailelerimize ve kahraman köy korucularımıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen de Vali Aydın'ın her daim yanlarında olmasından çok büyük bir güç aldıklarını ifade etti. Sözen, şöyle dedi: "Şehit ve gazi ailelerimize ve köy korucularımızın yerelde çözülebilecek sorunlarını sayın valimize ve diğer yetkililerimize aktardık. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirildiğine inanıyoruz. Hafta sonu olmasına rağmen sayın valimiz, jandarma komutanımız ve il emniyet müdürümüz bizlere zaman ayırarak, bizleri en güzel şekilde ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Daha sonra Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, ziyaret anısına Siirt Valisi Ahmet Aydın’a desteklerinden dolayı bir plaket sundu. Sözen ve beraberindeki heyet, daha sonra Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu'nu ziyaret etti.
CİHAN

Yorumlar